Τετάρτη

17 Απριλίου 2024

Εύη Ταλαδιανού: Με την καρδιά και το μυαλό, πάμε για ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό!

Η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Εύη Ταλαδιανού
Στις Σποράδες, ζήσαμε στο πετσί μας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ! Τώρα ζούμε και τους υποψηφίους τους, τους άφαντους και «πουθενάδες» από τα λαϊκά προβλήματα των νησιωτών! Αυτό προσπαθούν να καλύψουν! Τις πομπές τους κεντρικά και τοπικά! Αυτά που θα στηρίξουν την επόμενη μέρα!

Ναι, στις εκλογές της Κυριακής, υπάρχει ελπίδα για τον λαό και τη νεολαία μας! Και η ελπίδα δυναμώνει όσο δυναμώνει το ΚΚΕ. Γι’ αυτό την Κυριακή μια επιλογή υπάρχει: ΚΚΕ δαγκωτό!

Ναι, δεν είναι όλα μαύρα και απαισιόδοξα. Δεν υπάρχει μόνο η επιλογή του μικρότερου κακού, που οδηγεί πάντα στο μεγαλύτερο. Δεν είναι υποχρεωμένος ο λαός των Σποράδων να πάει στην κάλπη με μισή καρδιά, γιατί τίποτα στη ζωή του δεν πρόκειται να αλλάξει. Μπορεί ο ίδιος να βοηθήσει, στο κάτι να αρχίζει να αλλάζει με τη στάση του, με τη δράση του, και σε συμπόρευση με το ΚΚΕ σε όλες τις μάχες και στις εκλογές.

Ναι, κανείς δεν πρέπει να πάει με βαριά καρδιά να  ψηφίσει αυτούς που ψήφισαν το 50% και το 70% των νόμων  της χειρότερης -μέχρι να έρθει η επόμενη- κυβέρνησης! Να τους δώσει άλλη μια ευκαιρία, όπως τους ζητάνε τα κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν και ευθύνονται γι’ αυτό το χάλι που ζούμε και τώρα ετοιμάζονται να καθίσουν ξανά στις κυβερνητικές πολυθρόνες, με όποια σύνθεση τελικά αποφασίσουν, και να του κάνουν τον βίο αβίωτο.

Τα Τέμπη, το Μάτι, η Μάνδρα, η Ηλεία, τα σχολειά που γίνονται πισίνες, οι χώροι δουλειάς-σφαγεία, η κατάργηση του 8ώρου και των Συλλογικών Συμβάσεων, είναι η επιλογή τους για τα κέρδη των λίγων σε βάρος των πολλών!

Εχουμε πείρα από το μικρότερο κακό! Εφερνε το λαό σε χειρότερη θέση! Είτε ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ είτε ΣΥΡΙΖΑ, διευκόλυναν την εφαρμογή των μέτρων τους ξεπλένοντας τις πολιτικές τους με τα μνημόνια και τη ΝΔ καβάλα στο άλογο μετά! Ο ένας έραβε και ο άλλος έκοβε!

Ευτυχώς, σε αυτή τη χώρα υπάρχει και η θετική επιλογή!

Η εργατική τάξη, ο λαός μας το έχει κατακτήσει αυτό με το ίδιο του το αίμα: Υπάρχει το κόκκινο, αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ! Αυτό που κερδίζει, γιατί στηρίζεται στη δύναμη του οργανωμένου αγώνα! Με σένα πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσο!

Ηδη, τους έχουμε ξεμπροστιάσει! Είμαστε ήδη νικητές, γιατί η θύελλα που ετοιμάζουν για το λαό θα τον βρεί έτοιμο! Η νίκη αυτή να μεγαλώσει!

Πολύ περισσότερο στις Σποράδες, που ζήσαμε στο πετσί μας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ!

Τώρα ζούμε και τους υποψηφίους τους, τους άφαντους και «πουθενάδες» από τα λαϊκά προβλήματα των νησιωτών! Αυτό προσπαθούν να καλύψουν! Τις πομπές τους κεντρικά και τοπικά! Αυτά που θα στηρίξουν την επόμενη μέρα!

Της ΝΔ,

Που φιλοδοξούν να παίξουν το ρόλο «Μαυρογιαλούρου» και θα φτάσουν τη… φωνή μας στα υπουργικά γραφεία! Αρα ομολογούν  ότι  όλοι οι υπόλοιποι συνυποψήφιοί τους,  βουλευτές και υπουργοί  τους, τόσα χρόνια μάς δούλευαν ψιλό γαζί!

Που νιώθουν μίσος απέναντι στο λαικό κίνημα και φοβούνται μήπως τα παιδιά «μολυνθούν» και η οργή τους γίνει συνειδητή θέληση για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης καθημερινότητας που ζουν μαζί με τους γονείς τους!

Που στηρίζουν  την ακρίβεια, τον ΕΝΦΙΑ, την εφοπλιστική ασυδοσία που μας αφήνει με ένα καράβι στη γραμμή, το «μαγκάλι» το χειμώνα για να αυγατίζουν τα κέρδη των πράσινων αρπακτικών!

Που δεν έβγαλαν άχνα για τη δραματική υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας, τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας  και  μας αφήνουν χωρίς ακτινογραφία τον 21ο αιώνα, που ιδιωτικοποιούν παραπέρα το νερό!

Που παραδίδουν «μπιρ παρά» το κτήμα που σου άφησαν οι γονείς σου στα μεγάλα συμφέροντα!

Που δεν πήραν κανένα μέτρο αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας και αντισεισμικής θωράκισης στα νησιά μας!

Με ελλείψεις στα φάρμακα, για να θησαυρίζουν φαρμακαποθήκες και βιομήχανοι του κλάδου…

Του ΣΥΡΙΖΑ,

Που στήριξαν  την κατάργηση του νησιωτικού ΦΠΑ «ελαφρύνοντας» την τσέπη εργαζομένων, αυτοαπασχολουμένων, συνταξιούχων  κατά 800 ευρώ το χρόνο

Που βάζουν τις  αιματοβαμμένες σημαίες του ΕΑΜ, της ΕΠΟΝ  και του ΔΣΕ δίπλα σ΄ αυτές των δολοφόνων του ΝΑΤΟ και του «διαβολικά καλού Τραμπ» και ΜΑΤ να φυλάνε το άγαλμα του Τρούμαν!

Που είναι τόσο ανιστόρητοι και δεν ξέρουν ότι ο Μπελογιάννης εκτελέστηκε επί Πλαστήρα και θαυμάζουν τον κομμουνιστοφάγο γέρο-Παπανδρέου, τσιράκι των Εγγλέζων, που κλείνουν το μάτι στους φασίστες του Κασιδιάρη μαζί με τον Τσίπρα… Που σκύβουν τη μέση στην Ευρωπαική Ενωση, που η ΕΔΑ αποκαλούσε «λάκκο των λεόντων»

Που δεν έβγαλαν άχνα για τα Τέμπη και συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις, αν και εκλεγμένοι σε μαζικούς φορείς!

Με 67 όριο ηλικίας συνταξιοδότησης, κατάργηση του ΕΚΑΣ, εισφορά υγείας στους συνταξιούχους, που θα δικαιολογήσουν τον αποσυρμένο ψαλιδοχέρη Κατρούγκαλο για απροσεξία!…

Με τη φοροληστεία των αυτοαπασχολουμένων στο απόγειο, τέλη επιτηδεύματος και 100% προκαταβολή φότου και μείωση αφορολόγητου!

Που στα χρόνια της πανδημίας έλεγαν «θα λογαριαστούμε μετά» και έψαχναν υπουργό κοινής αποδοχής…

Που άφησαν το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου  ετοιμόρροπο, το Περιφερειακό της Αλοννήσου με τους οπλίτες ιατρούς και χωρίς οδηγούς

Που δεν αποζημίωσαν τους πληγέντες από τις φυσικές καταστροφές άμεσα και στο 100% στη Σκιάθο και τη Σκόπελο…

Που στα δύσκολα μνημονιακά χρόνια, αφού είδαν πως ναυάγησε το καράβι του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ, αφού υιοθέτησαν το «μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου, άλλαξαν την πράσινη φανέλα, μετακόμισαν στη ροζ μετάλλαξή του

Του ανύπαρκτου ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ

Που μαζί με όλα τα ανωτέρω, ξεδιάντροπα λένε «ψηφίστε μας» για να διασφαλίσουμε σε ρόλο κυβερνητικού μπαλαντέρ τα κέρδη των μεγαλοξενοδόχων και των εφοπλιστών, τσακίζοντας πολύχρωμα τα δικαιώματά μας

ΑΛΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!

ΤΩΡΑ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ΤΩΡΑ ΚΚΕ!!!

Σποραδίτες και Σποραδίτισσες

Ελάτε να βαδίσουμε μαζί τον δρόμο της εντιμότητας, της συνέπειας, του αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τους πολλούς. Αφήστε μόνους τους όσους σας καλούν να βολεύεστε διαρκώς με τα λίγα, με μια ζωή αναντίστοιχη των δυνατοτήτων της εποχής μας. Με πρόγραμμα λαικής εξουσίας που θα ικανοποιεί τις σύγχρονες ανάγκες μας, κεντρικό σχεδιασμό, με ργατιό έλεγχο!

Είναι μόνοι τους και είμαστε όλοι μας!

Γιατί μόνο ο λαός σώζει τον λαό με το ΚΚΕ μπροστά!

Γι’ αυτό, λοιπόν, με την καρδιά και το μυαλό, πάμε για ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό!

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΟΒ ΣΚΙΑΘΟΥ- ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: