Σάββατο

20 Ιουλίου 2024

Σεμινάριο στη Γλώσσα | Η καλλιέργεια της Ελιάς στη Σκόπελο | Σημασία, Προβλήματα, Προοπτικές

Η καλλιέργεια της Ελιάς στη Σκόπελο
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Κέντρου Βιώσιμης Ανάπτυξης, Τέχνης και Πολιτισμού (απέναντι από το βενζινάδικο ΕΛΙΝ).

Επιμορφωτικό σεμινάριο, στα ελληνικά και στα αγγλικά, θα πραγματοποιηθεί στη Γλώσσα Σκοπέλου από το Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης, Τέχνης και Πολιτισμού σε συνεργασία με την Α’ Γυμνασίου Σκοπέλου με θέμα «Η καλλιέργεια της Ελιάς στη Σκόπελο | Σημασία, Προβλήματα, Προοπτικές» στο Σάββατο 4 Μαρτίου, στις 6 μ.μ.

Τα θέματα των ομιλιών είναι:

• «Η καλλιέργεια της Ελιάς στις σημερινές συνθήκες. Η περίπτωση της Σκοπέλου» με εισηγητή τον κ. Χρ. Τσαντήλα, Γεωπόνο, Δρ Εδαφολογίας, πρώην Διευθυντή του Ιντσιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ».

• «Διαχείριση του Ελαιώνα. Από την εγκατάσταση μέχει την έκθλιψη του λαδιού» με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Χαροντάκη, Γεωπόνο, πρ. Ποιοτικό Ελεγκτή της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Μαγνησίας.

Στην εκδήλωση θα παρέμβει ο κ. Χρήστος Βασιλούδης, Γεωπόνος, τέως Δήμαρχος Σκοπέλου.

Μετά τις ομιλίες θα υπάρχει διασκέδαση με μουσική και ποτό. Στον ανακαινισμένο πολυχώρο θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με τους ομιλητές, να δείτε την έκθεση ζωγραφικής και να μάθετε περισσότερα για πιθανή συνεργασία με το Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης, Τέχνης και Πολιτισμού.

Εσπερίδα με θέμα «Η καλλιέργεια της ελιάς στη Σκόπελο. Σημασία, προβλήματα, προοπτικές» την Παρασκευή 3 Μαρτίου

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: