Εσπερίδα με θέμα «Η καλλιέργεια της ελιάς στη Σκόπελο. Σημασία, προβλήματα, προοπτικές» την Παρασκευή 3 Μαρτίου

Η καλλιέργεια της Ελιάς
Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 θα πραγματοποιηθεί επίδειξη πρακτικών διαχείρισης του ελαιώνα (π.χ. κλάδεμα) από τους ομιλητές στον αγρό. Η συνάντηση θα γίνει στις 10:00 στη στάση των λεωφορείων.

Η Α΄ Γυμνασίου Σκοπέλου έχει τη  χαρά να σας ενημερώσει ότι διοργανώνει  την  Εσπερίδα με θέμα «Η καλλιέργεια της ελιάς στη Σκόπελο. Σημασία, προβλήματα, προοπτικές» την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023, στον πολυχώρο του «ΟΡΦΕΑ» στις 18:00 , υπό την αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου.

Ομιλητές  είναι καταξιωμένοι επιστήμονες όπως:

Α) ο κ. Χρίστος Τσαντήλας, Γεωπόνος Δρ. Εδαφολογίας, πρ. Διευθυντής του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών του Ελληνικού Οργανισμού (ΕΛΓΟ) «ΔΗΜΗΤΡΑ» με θέμα ομιλίας του « Η καλλιέργεια της ελιάς στις σημερινές συνθήκες. Η περίπτωση της Σκοπέλου» και

Β) ο κ. Ιωάννης Χαροντάκης, Γεωπόνος, πρ. Ποιοτικός Ελεγκτής της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Μαγνησίας με θέμα ομιλίας του «Διαχείριση του ελαιώνα από την εγκατάσταση μέχρι την έκθλιψη του λαδιού».

Στη συζήτηση θα παρέμβει και ο Γεωπόνος, τέως Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρήστος Βασιλούδης.

Την επόμενη μέρα Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 θα πραγματοποιηθεί επίδειξη πρακτικών διαχείρισης του ελαιώνα (π.χ. κλάδεμα) από τους ομιλητές στον αγρό. Η συνάντηση θα γίνει στις  10:00 στη στάση των λεωφορείων.

Σας περιμένουμε!

Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: