Κυριακή

23 Ιουνίου 2024

Έκθεση Upcycling στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Έκθεση Upcycling στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Τα εγκαίνια της Έκθεσης «Ένα οικοσύστημα από….σκουπίδια» θα γίνουν την Τετάρτη 24 Μάη στον Θόλο του παραλιακού κτηρίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η Περιβαλλοντική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνέργεια με τον Σύλλογο «Πολίτες Μαγνησίας για την υγεία και το περιβάλλον» και την Καλλιτεχνική ομάδα της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών διοργανώνουν Έκθεση upcycling με τίτλο «Ένα οικοσύστημα από….σκουπίδια».

Στόχος της έκθεσης είναι να ευαισθητοποιήσει σχετικά με το μείζον πρόβλημα των απορριμμάτων, να ενημερώσει σχετικά με έναν τρόπο μείωσής τους, αυτόν της δημιουργικής ανακύκλωσης (upcycling)  και να ανοίξει έναν διάλογο, εσωτερικό και εξωτερικό, που αφορά τη θέση, στάση και συμπεριφορά του καθένα μας απέναντι στο περιβάλλον. Είναι ο άνθρωπος ισότιμο μέρος του περιβάλλοντος, είναι ανώτερος ή κυρίαρχος ή το περιβάλλον έχει τη δική του αυταξία και οφείλουμε να τη σεβόμαστε;

Έκθεση Upcycling στο Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςΤα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 24 Μάη στον Θόλο του παραλιακού κτηρίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 24-31 Μάη και τις ώρες από 11:00-12:30 και 19:00-20:30.

Τα έργα που εκτίθενται θα διατεθούν προς πώληση για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: