Τετάρτη

06 Δεκεμβρίου 2023

«ΣκοπελοΧριστούγεννα 2022» | Με βροχή η φωταγώγηση του δέντρου και ο ερχομός του Άι Βασίλη

«ΣκοπελοΧριστούγεννα 2022» | Γράμματα στο Άι Βασίλη...
Γράμματα στο Άι Βασίλη...
Στο χώρο έμπροσθεν του δημοτικού Καφενείου παρακολουθήσαμε πολλές δράσεις και στο τέλος, αφού ο καιρός μας τα χάλασε για λίγα λεπτά, την υπό βροχή φωταγώγηση του δέντρου και τον ερχομό του Άι Βασίλη.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο «Σκοπελοχριστούγεννα», η οποία διοργανώθηκε από τον Δήμο Σκοπέλου και την Τοπική Κοινότητα Σκοπέλου και στην οποία συμμετείχαν οι σχολικές Μονάδες του Δήμου Σκοπέλου, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων, η Ε.Θ.Ο.Σ. «Τάκης Μόσχος», ο «Φάρος» Σκοπέλου και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων.

«ΣκοπελοΧριστούγεννα 2022»

Στο χώρο έμπροσθεν του δημοτικού Καφενείου παρακολουθήσαμε δράσεις από το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Σκοπέλου, το παιδικό θεατρικό τμήμα της Ε.Θ.Ο.Σ., χορογραφίες από τα τμήματα μπαλέτου του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου, συναυλία μουσικών οργάνων από τα τμήματα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου και στο τέλος, αφού ο καιρός μας τα χάλασε για λίγα λεπτά, την υπό βροχή φωταγώγηση του δέντρου και τον ερχομό του Άι Βασίλη, ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά, αφού διάβασε τα γράμματα που του έγραψαν τα παιδιά…

«ΣκοπελοΧριστούγεννα 2022»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω Facebook άλμπουμ:
ΣΚΟΠΕΛΟΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022 | 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Ζωντανή μετάδοση
5η Συνεδρίαση Δ.Σ. Σκοπέλου
22/03/23

↓↓Βεβαιωθείτε ότι ο ήχος είναι ανοιχτός και δεν είναι σε σίγαση↓↓
Facebook sound