Κυριακή

21 Ιουλίου 2024

Πήγε για αλισφακιά και έπεσε σε γκρεμό στο Στάφυλο | Επιτυχής διάσωση από την Πυροσβεστική [φωτογραφίες – video]

Πήγε για αλισφακιά και έπεσε σε γκρεμό στο Στάφυλο
Προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου ρίχνοντας σχοινιά ορειβασίας και με καταδρομικό τρόπο κατάφερε να τον κατεβάσει σώο και με ασφάλεια.

Πήγε να μαζέψει αλισφακιά στον Στάφυλο, αλλά γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό, αφού πρώτα του έπεσε η τσάντα με τα βότανα. Μία πέτρα και ένα μικρό πεύκο ήταν το φυσικό εμπόδιο, που ευτυχώς τον κράτησε «όμηρο» σε μια τοποθεσία που ήταν ψηλά από το έδαφος και με μεγάλη κλίση και τον γλύτωσε από τα χειρότερα.

Ο άνθρωπος, όπως είναι φυσικό, ήταν πολύ τρομαγμένος και ο κόσμος από κάτω τον προέτρεπε και τελικά τον έπεισε να μείνει ακίνητος, μέχρι θα έρθει το πυροσβεστικό κλιμάκιο Σκοπέλου για βοήθεια.

Πήγε για αλισφακιά και έπεσε σε γκρεμό στο ΣτάφυλοΤελικά, προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου ρίχνοντας σχοινιά ορειβασίας και με καταδρομικό τρόπο κατάφερε να τον κατεβάσει σώο και με ασφάλεια.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του

Πήγε για αλισφακιά και έπεσε σε γκρεμό στο Στάφυλο | Επιτυχής διάσωση από την ΠυροσβεστικήΌταν οι πυροσβέστες τον κατέβασαν με επιτυχία και «πάτησε γη» διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τραυματιστεί και η επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας ήταν για προληπτικούς λόγους.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: