Κυριακή

16 Ιουνίου 2024

Πέτρος Βαφίνης: Οι «σημαντικές συναντήσεις» είχαν ως αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, την απομόνωση της Αλοννήσου από το Μαντούδι

Μαντούδι Λιμάνι
Λιμάνι Κυμάσι - Μαντούδι
Αναρωτιέμαι αν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου αισθάνονται ικανοποιημένοι για αυτές τις εξελίξεις και στηρίζουν τα «ταξίδια αναψυχής»

Το τελευταίο διάστημα τα Δελτία Τύπου για τις «επιτυχημένες» και «σημαντικές» συναντήσεις του δημάρχου Αλοννήσου κατακλύζουν το fb του Δήμου και όχι μόνο και μάλιστα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό .

Συνάντηση με:

  • τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Στυλιανίδη,
  • τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη,
  • τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Παππά.

Οι «σημαντικές συναντήσεις» λοιπόν είχαν ως αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, την απομόνωση της Αλοννήσου από το Μαντούδι. Το ένα πλοίο «Αγ. Νεκτάριος» δεν θα προσεγγίζει στην Αλόννησο, αλλά θα εκτελεί δύο δρομολόγια την ημέρα μέχρι Γλώσσα και το “ΙΩΛΚΟΣ” μία φορά την εβδομάδα.

Αναρωτιέμαι αν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου αισθάνονται ικανοποιημένοι για αυτές τις εξελίξεις και στηρίζουν τα «ταξίδια αναψυχής».

Εμείς ως παράταξη θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προς όλες τις κατευθύνσεις, έτσι ώστε να σταματήσουμε την οικονομική καταστροφή που έρχεται.

Ο τουρισμός είναι σχεδόν η μοναδική πηγή εσόδων όλων μας.

Το Σάββατο στην συνάντηση θα είμαστε παρόντες.

Πέτρος Βαφίνης

Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αλοννήσου

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: