Σάββατο

20 Ιουλίου 2024

Δεν τα κατάφερε τελικά η Αγγελική | Άφησε την τελευταία της πνοή κατά την αερομεταφορά της στο νοσοκομείο

Ελικοδρόμιο Σκοπέλου
Ελικοδρόμειο Σκοπέλου | Αρχείο
Αδιανόητο θανατηφόρο τροχαίο στη Σκόπελο! Δεν τα κατάφερε τελικά η άτυχη γυναίκα που το πρωί ενεπλάκη σε τροχαίο στη Σκόπελο, όταν συγκρούστηκε η μηχανή της με ΙΧ, το οποίο με τρέιλερ μετέφερε βάρκα.

Δεν τα κατάφερε τελικά η 70χρονη γυναίκα που το πρωί της Πέμπτης 08/06/2023, ενεπλάκη σε τροχαίο στη Σκόπελο, όταν συγκρούστηκε η μηχανή της με ΙΧ, το οποίο με τρέιλερ μετέφερε βάρκα. Η βάρκα αποκολλήθηκε από το τρέιλερ εν κινήσει και συγκρούστηκε μετωπικά με τη «γουρούνα» της άτυχης γυναίκας.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή η Αγγελική Παχή και ζητήθηκε η συνδρομή ελικοπτέρου για την μεταφορά της σε ΜΕΘ.

Η άτυχη Αγγελική άφησε την τελευταία της πνοή πριν προλάβει να φθάσει στο νοσοκομείο.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Την 08/06/2023 και ώρα 11:10, το Α.Τ. Σκοπέλου ενημερώθηκε τηλεφωνικά από άγνωστο άτομο για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την 11.00 ώρα της 08-06-2023 στην επαρχιακή οδό Σκοπέλου Λουτρακίου. Ειδικότερα ΙΧΦ, κινούμενο με κατεύθυνση από Σκόπελο προς Λουτράκι, οδηγούμενο από ημεδαπό ετών 48, μεταφέροντας ρυμουλκούμενο τρέιλερ με βάρκα, για άγνωστο λόγο λύθηκε το τρέιλερ με την βάρκα, έπεσε στο οδόστρωμα και κινήθηκε μεμονωμένα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα την σύγκρουση με δίκυκλο οδηγούμενο από ημεδαπή ετών 72, κινούμενο με κατεύθυνση από Λουτράκι προς Σκόπελο, με συνέπεια τον βαρύ τραυματισμό της.

Η ανωτέρω οδηγός μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. ΣΚΟΠΕΛΟΥ και μετέπειτα με ελικόπτερο στο Γ.Ν. Βόλου, όπου και κατέληξε. Ο ανωτέρω οδηγός ΙΧΦ συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκοπέλου περί ώρα 18:30 της 08/06/2023 και αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Βόλου.

Διενεργήθηκε λήψη δειγμάτων αίματος και από τους δύο οδηγούς για διαπίστωση οινοπνεύματος στον οργανισμό τους».

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: