Αντικατάσταση της κεραμοσκεπής του τρούλου του καθολικού της Ιεράς Μονής Αγίου Ρηγίνου | Έκκληση για συνδρομή πιστών «υπέρ περάτωσης» του έργου

Αντικατάστασης της κεραμοσκεπής του τρούλου του καθολικού της Ιεράς Μονής Αγίου Ρηγίνου
Ιερά Μονή Αγίου Ρηγίνου
Οι εργασίες ξεκίνησαν με «ταμείο» από δωρεές πιστών και θα συνεχιστούν όσο αυτό επιτρέπεται από τα οικονομικά της επιτροπής.

Σε ένα ακόμα απαραίτητο έργο και πολυδάπανο έργο προχωρά η Εκκλησιαστική Επιτροπή, όπως αυτό της αντικατάστασης της κεραμοσκεπής του τρούλου του καθολικού της Ιεράς Μονής Αγίου Ρηγίνου, η οποία είχε προβλήματα στεγανότητας και είχαν καταστραφεί πολλά κεραμίδια, με αποτέλεσμα την υγρασία και τον κίνδυνο μεγαλύτερης ζημιάς στο εσωτερικό του ναού.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με «ταμείο» από δωρεές πιστών και θα συνεχιστούν όσο αυτό επιτρέπεται από τα οικονομικά της επιτροπής.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορούμε τους ευσεβείς πιστούς ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επισκευή της σκεπής του τρούλου του Ναού και των υπολοίπων τμημάτων, η οποία πραγματοποιείται κατά στάδια, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες. Ευγνωμονούμε για τη μέχρι τώρα στήριξη και εκ των προτέρων ευχαριστούμε οποιοδήποτε θελήσει να προσφέρει χρήματα “υπέρ περάτωσης”  του νέου έργου στη Μονής.

Ευχαριστούμε θερμά όσους μέχρι τώρα έχουν συνδράμει, τον κ. Δημήτρη Παλαιολόγο (Μαγκανάς), ο οποίος πρόσφερε δωρεάν τα οικοδομικά υλικά και τα κεραμίδια και τον κ. Αποστόλη Γκουμά του Νικολάου για την προσφορά μεταφορικής εργασίας»

Για περισσότερες πληροφορίες – συνδρομές καλέστε: 697 6487 967

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: