Ο Δήμος Σκοπέλου διοργανώνει εκδήλωση, στην οποία θα τιμήσει την κα Αργυρούλα Δουλγέρη-Ιντζεσίλογλου

Ο Δήμος Σκοπέλου διοργανώνει εκδήλωση, στην οποία θα τιμήσει την κα Αργυρούλα Δουλγέρη-Ιντζεσίλογλου
Οι δημοσιογράφοι Γ. Κουβαράς και Δ. Χαλάς με την Αργ. Ιντζεσίλογλου στο Μπατούμι (αρχαία Κολχίδα) τον Ιούλιο του 2009 (φωτό: ©Μίνα Πούλιου)
Ο Δήμος Σκοπέλου διοργανώνει εκδήλωση, στην οποία θα τιμήσει την κα Αργυρούλα Δουλγέρη-Ιντζεσίλογλου, Διδάκτορα Αρχαιολογίας, επί Τιμή Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας, για το σπουδαίο επιστημονικό της έργο και την άοκνη προσφορά της στην αρχαιολογική έρευνα και ανάδειξη των αρχαιοτήτων του νησιού της Σκοπέλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 και ώρα 20:30, στον πολυχώρο «Ορφέας».

Χαιρετισμό θα απευθύνουν: ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Άγγελος Ξηντάρης και ο πατήρ Κωνσταντίνος Καλλιανός, ερευνητής της νεώτερης ιστορίας της Σκοπέλου.

Ομιλήτριες θα είναι οι κυρίες:

Ανθή Μπάτζιου, Δρ Αρχαιολογίας, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας

Αννίτα Πρασσά, Δρ Ιστορίας, Προϊσταμένη των Γενικών Αρχείων του Κράτους Μαγνησίας, Διδάσκουσα στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

και η τιμωμένη Αργυρούλα Δουλγέρη-Ιντζεσίλογλου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα. Ελισάβετ Μακαρατζή.

Την Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 και ώρα 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη για όλους τους ενδιαφερόμενους στο Ασκληπιείο της αρχαίας Πεπαρήθου, στην παραλία της Σκοπέλου, με τη συνοδεία της τιμωμένης και σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: