Το λοβόψαρο (Lobotes surinamensis) ζει και αναπαράγεται στα νερά της Σκοπέλου (φωτογραφίες)

Το λοβόψαρο (Lobotes surinamensis) ζει και αναπαράγεται στα νερά της Σκοπέλου (φωτογραφίες)

Το ψάρι που βλέπετε στις φωτό έχει αναγνωριστεί από τον Οκτώβριο του 2013, αν και ζητούσαμε πληροφορίες από ειδικούς (Ε. Καλλίνικος, Ιχθυολόγος Προϊστάμενος Τμήματος Αλιείας-Δ/νσης Αγροτικής. Οικ. & Κτηνιατρικής – ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων) από το 2007, όταν ο φακός της εφημερίδας

Διαβάστε περισσότερα »
Με τη «Γιορτή του Ψαρά» γιορτάζουν στην Αμοργό την αγάπη τους για τη θάλασσα μέσα από τη γαστρονομία και την παράδοση!

Με τη «Γιορτή του Ψαρά» γιορτάζουν στην Αμοργό την αγάπη τους για τη θάλασσα μέσα από τη γαστρονομία και την παράδοση!

Το έναυσμα δόθηκε από τον σεφ Jonathan The Cook με σκοπό την ανάδειξη της γευστικής του αξίας και τα πρώτα βαζάκια με παστό γερμανό δημιουργήθηκαν από το Amorgos Gastronomy με τη βοήθεια του Χρήστου Σουγκλή και της Ελένης Κουντουρούπη.

Διαβάστε περισσότερα »
Το λοβόψαρο (Lobotes surinamensis) ζει και αναπαράγεται στα νερά της Σκοπέλου (φωτογραφίες)

Το λοβόψαρο (Lobotes surinamensis) ζει και αναπαράγεται στα νερά της Σκοπέλου (φωτογραφίες)

Το ψάρι που βλέπετε στις φωτό έχει αναγνωριστεί από τον Οκτώβριο του 2013, αν και ζητούσαμε πληροφορίες από ειδικούς (Ε. Καλλίνικος, Ιχθυολόγος Προϊστάμενος Τμήματος Αλιείας-Δ/νσης Αγροτικής. Οικ. & Κτηνιατρικής – ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων) από το 2007, όταν ο φακός της

Διαβάστε περισσότερα »
Με τη «Γιορτή του Ψαρά» γιορτάζουν στην Αμοργό την αγάπη τους για τη θάλασσα μέσα από τη γαστρονομία και την παράδοση!

Με τη «Γιορτή του Ψαρά» γιορτάζουν στην Αμοργό την αγάπη τους για τη θάλασσα μέσα από τη γαστρονομία και την παράδοση!

Το έναυσμα δόθηκε από τον σεφ Jonathan The Cook με σκοπό την ανάδειξη της γευστικής του αξίας και τα πρώτα βαζάκια με παστό γερμανό δημιουργήθηκαν από το Amorgos Gastronomy με τη βοήθεια του Χρήστου Σουγκλή και της Ελένης Κουντουρούπη.

Διαβάστε περισσότερα »