Α.Ο. Σκοπέλου: Ευελπιστούμε από έδω και πέρα η αντιμετώπιση που θα έχουμε από την διαιτησία να είναι ίση με τις αντίπαλες ομάδες…

Περιμένουμε ότι ένα τέτοιο περιστατικό εξύβρισης προς τον προπονητή μας δεν θα μείνει ατιμώρητο, καθώς θεωρούμε ότι όπως τιμωρούνται παίκτες, προπονητές και αξιωματούχοι ομάδων το ίδιο θα έπρεπε να τιμωρούνται και οι διαιτητές

Έπειτα από τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις 24/02/2023 με την ομάδα της Α.ΠΟ.Β. στο Ε.Α.Κ. και τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν για μία ακόμα φορά, είμαστε αναγκασμένοι να βγάλουμε αυτή την ανακοίνωση διαμαρτυρίας γιατί πλέον έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι.

Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε εξαρχής ότι η ανακοίνωση αυτή δεν απευθύνεται προς καμία αντίπαλη ομάδα της κατηγορίας, αλλά μόνο ως προς την αντιμετώπιση που έχουμε από τη πλευρά της διαιτησίας στα περισσότερα παιχνίδια μας.

Από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και στο προχθεσινό παιχνίδι μας έχουν γίνει 8 πέναλτι, τα οποία είναι και σε βίντεο, από τα οποία τα 4 εξ αυτών ήταν με το συγκεκριμένο διαιτητή που μας διαιτήτευσε στο τελευταιο παιχνίδι, τον Σακκά Δ. Όσο αφορά στο προχθεσινό παιχνίδι έχουμε να καταγγείλουμε την ειρωνική στάση του πρώτου διαιτητή Σακκά Δ. καθώς και του Α’ βοηθού Σακκά Π. σε όλη την διάρκεια του αγώνα, μιλώντας απαξιωτικά προς τους παικτές και τους αξιωματούχους της ομάδας μας, με αποκορύφωμα την εξύβριση από τον Σακκά Π. του προπονητή μας, ο οποίος λόγω της αστείας τιμωρίας στο προτελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Ριζομύλου ήταν στη κερκίδα και παρακολουθούσε τον αγώνα, λέγοντας του τη φράση «άντε γ**** σου ρε μ****»!

Ο τερματοφύλακας μας βλέποντας το γεγονός είπε στον επόπτη τη φράση «πρόσεξε, σε βλέπω τι λες» και γι’ αυτό το λόγο τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, με υπόδειξη του επόπτη προς τον διαιτητή και στα επόμενα 5 δευτερόλεπτα ξανά με τον ίδιο τρόπο έφαγε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε αφού του είπε ξανά «σε βλέπω τι κάνεις σήμερα». Επίσης, το δεύτερο γκόλ της αντίπαλης ομάδας ξεκινάει με υποδοχή της μπάλας με το χέρι, αποκτώντας πλεονέκτημα παρότι ο διαιτητής και ο επόπτης ήταν δίπλα από τον παίκτη που έκανε την παράβαση.

Μετα τη λήξη του αγώνα και αφού πήγε ο αρχηγός μας να υπογράψει το φύλλο αγώνος έκανε ερώτηση προς τον επόπτη Σακκά Π. για το αν έχει το δικαίωμα ο ίδιος, από τη θέση που έχει να βρίζει φιλάθλους, προπονητές ή ακόμα και παίκτες. Η απάντηση που έλαβε ο αρχηγός μας ήταν ότι αυτός έχει το δικαίωμα να το κάνει και δεν μπορούμε να του κάνουμε τίποτα. Αυτό οδήγησε τον αρχήγο μας και μετά την ανάγνωση του φύλλου αγώνος να μην το υπογράψει καθώς τα περισσότερα από τα όσα διάβασε ήταν ψευδή (μυθοπλασίες, για να διακαιολογήσουν τις πράξεις και τις αποφάσεις τους στο παιχνίδι).

Περιμένουμε ότι ένα τέτοιο περιστατικό εξύβρισης προς τον προπονητή μας δεν θα μείνει ατιμώρητο, καθώς θεωρούμε ότι όπως τιμωρούνται παίκτες, προπονητές και αξιωματούχοι ομάδων το ίδιο θα έπρεπε να τιμωρούνται και οι διαιτητές.

Ευελπιστούμε από έδω και πέρα η αντιμετώπιση που θα έχουμε από την διαιτησία να είναι ίση με τις αντίπαλες ομάδες.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: