Τετάρτη

19 Ιουνίου 2024

Συνάντηση για το Κτηματολόγιο Αλοννήσου πραγματοποίησε ο Χρ. Μπουκώρος με τον υφυπουργό Κ. Κυρανάκη, παρουσία του νέου Δημάρχου του νησιού

Συνάντηση για το Κτηματολόγιο Αλοννήσου πραγματοποίησε ο Χρ. Μπουκώρος στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με τον αρμόδιο υφυπουργό Κ. Κυρανάκη, παρουσία του νέου Δημάρχου Αλοννήσου κ. Παν. Αναγνώστου
Στη συνάντηση στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μαζί με το νέο Δήμαρχο Αλοννήσου Παναγιώτη Αναγνώστου, παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Γεώργιος Στρουφλιώτης και Αλέξανδρος Αναγνώστου.

Συνάντηση για το Κτηματολόγιο Αλοννήσου πραγματοποίησε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, ο Χρήστος Μπουκώρος στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με τον υφυπουργό αρμόδιο για το κτηματολόγιο Κωνσταντίνο Κυρανάκη, παρουσία του νέου Δημάρχου Αλοννήσου κ. Παναγιώτη Αναγνώστου.

Ο βουλευτής, έθεσε στην πραγματική τους διάσταση τα ζητήματα του Κτηματολογίου της Αλοννήσου που εκκρεμούν, ενώ στην εμπεριστατωμένη συζήτηση έγινε εκτενής αναφορά στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημότες Αλοννήσου με το Κτηματολόγιο.

Στη συνέχεια, δόθηκαν από τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, οι κατευθύνσεις για την ομαλή ενσωμάτωση του Κτηματολογίου της Αλοννήσου, στο Ψηφιακό Κτηματολόγιο που έρχεται από τον Φεβρουάριο.

Αποφασίστηκαν, όλες οι πρόδρομες ενέργειες και οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.

Ο κ. Χρήστος Μπουκώρος μετά τη συνάντηση δήλωσε: «Ευχαριστώ τον υφυπουργό κ. Κυρανάκη, για την εποικοδομητική συζήτηση με θέμα το Κτηματολόγιο Αλοννήσου και την άψογη συνεργασία με την νέα δημοτική αρχή του Δήμου Αλοννήσου. Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, υπάρχουν βάσιμες ελπίδες πως θα ξεπεραστεί το κακό παρελθόν που προβλημάτιζε τους κατοίκους της Αλοννήσου, αλλά και όσους έχουν ιδιοκτησίες στο νησί των Σποράδων. Η συνεργασία θα συνεχιστεί».

Στη συνάντηση στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μαζί με το νέο Δήμαρχο Αλοννήσου Παναγιώτη Αναγνώστου, παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Γεώργιος Στρουφλιώτης και Αλέξανδρος Αναγνώστου.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: