Σάββατο

22 Ιουνίου 2024

Ο κ. Γιάννης Τζώρτζης για την εορτή του Αγίου Ρηγίνου και την γραμμή Μαντούδι – Σποράδες

Εορτή του Αγίου Ρηγίνου
Eορτάζει ο Πολιούχος Άγιος Ρηγίνος και πολλοί Σκοπελίτες θέλουν να βρεθούν στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή για να ανάψουν ένα κερί και να προσκυνήσουν τον Άγιο, αλλά η γραμμή Μαντούδι - Σποράδες, η οποία θα εξυπηρετούσε τους προσκυνητές δεν λειτουργεί...

25 Φεβρουαρίου, η πιο μεγάλη μέρα για το νησί μου, την Σκόπελο, το πιο ωραίο νησί του Πλανήτη, όπως είχα αναφερθεί σε μια συνέντευξη μου στον κ. Οικονόμου και στην κα. Αναστασόπουλου στο ΣΚΑΙ. Το νησί από το οποίο οι εφοπλιστές που επιχειρούν το καλοκαίρι κερδίζουν χιλιάδες ευρώ.

Το Σάββατο εορτάζει ο Πολιούχος και θαυματουργός Άγιος Ρηγίνος και πολλοί Σκοπελίτες θέλουν να βρεθούν στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή του Αγίου Ρηγίνου για να ανάψουν ένα κερί και να προσκυνήσουν τον Άγιο, αλλά η γραμμή Μαντούδι – Σποράδες, η οποία θα εξυπηρετούσε τους προσκυνητές δεν λειτουργεί, εξ αιτίας μη υπαρχόντων δρομολογίων.

Μήπως θα έπρεπε οι βουλευτές και οι πολιτευτές Μαγνησίας και οι διοικούντες το νησί να πίεζαν προς αυτή την κατεύθυνση; Εκλογές έρχονται!

Γιάννης Δημ. Τζώρτζης

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: