Τετάρτη

17 Απριλίου 2024

Ένας δρόμος 40 μ. στον Πάνορμο περιμένει πάνω από 5 χρόνια την ασφαλτόστρωσή του

Ο μικρός δρόμος στον Πάνορμο έχει τη δική του αρνητική ιστορία, αφού εδώ και μια πενταετία περιμένει την ασφαλτόστρωση του, παραμένοντας επικίνδυνος, αφού στο παρελθόν έχουν γίνει και ατυχήματα, με πτώσεις ατόμων και τρακαρίσματα.

Σήμερα ο εν λόγω «ξεχασμένος» δρόμος ξαναήρθε στην επικαιρότητα μετά από διαμαρτυρίες κατοίκων, ότι κάποιο «συνεργείο» του Δήμου ή της ΔΕΥΑ πέρασε και έριξε πρόχειρα αμμοχάλικο στις λακούβες, δημιουργώντας, σύμφωνα με τους γείτονες, χειρότερη κατάσταση, εν όψει μάλιστα και της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Το αίτημα προς κάθε αρμόδιο για τον καθαρισμό του δρόμου από τα αγριόχορτα και την ασφαλτόστρωσή του, ο οποίος σημειωτέον εξυπηρετεί πολλές τουριστικές επιχειρήσεις και σπίτια, παραμένει…

Να θυμίσουμε ότι τον Φεβρουάριοτου 2019 κάτοικοι είχαν στείλει επιστολή στον τέως Δήμαρχο Χρήστο Βασιλούδη με το ίδιο θέμα, την οποία παραθέτουμε:

  • Επιστολή προς τον Δήμαρχο Σκοπέλου Χρήστο Βασιλούδη… ΦΕΒΡ. 2019

[Πάνορμος | Ο δρόμος είναι 40 μέτρα γεμάτος λακκούβες, έχουν γίνει πολλά ατυχήματα (πτώσεις ανθρώπων), τρακαρίσματα…]

«Σχετικά με τον δρόμο στον Πάμορμο από την λεωφόρο προς το ξενοδοχείο, η αρχαιολογική υπηρεσία, σε σχετική ερώτηση μας εάν επιτρέπει την επισκευή του δρόμου, με έγγραφο της την 11/2 2019 απάντησε πως δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και μπορεί ο δρόμος να ασφαλτοστρωθεί.

Χρειαζόμαστε την υποστήριξη σας ώστε να προχωρήσει το έργο και να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος. Ο δρόμος είναι 40 μέτρα γεμάτος λακκούβες, έχουν γίνει πολλά ατυχήματα (πτώσεις ανθρώπων), τρακαρίσματα. Το ξενοδοχείο Αφροδίτη είναι 3 αστέρων, έχει 40 δωμάτια και  δίνει πολλή δουλειά στα εστιατόρια της περιοχής·

Ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός έχει δεχτεί να χρηματοδοτήσει το έργο, αρκεί ο Δήμος να κάνει την σχετική μελέτη. Το κόστος του υπολογίζεται περίπου 8000 ευρώ.

Πέρα από το ξενοδοχείο Αφροδίτη υπάρχουν άλλες επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό και διαμαρτύρονται για την κατάσταση του δρόμου.

Αυτές είναι:
Κοσύφης Σταύρος
Χατζηδρόσου Ουρανία
Βλαχάκη Νίκη
Βλαχάκη Φάνη
Αμπελάκια Μάχη
Ε. Στέργιου και Σια ΟΕ

Όλοι εμείς, επί πλέον των φόρων, πληρώνουμε δημοτικά τέλη τα οποία είναι ηυξημένα και για την χειμερινή περίοδο, που οι επιχειρήσεις είναι κλειστές. Ζητάμε λοιπόν να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος σύντομα, πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.

Ευελπιστούμε πως θα έχουμε την θετική έγκριση σας.
Ευχαριστούμε εκ των  προτέρων

Σκόπελος Φεβρ. 2019»

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: