Πέμπτη

24 Οκτωβρίου 2024

Πασχαλινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Δήμου Αλοννήσου

Το προσωπικό και τα παιδιά του ΚΔΑΠ σας εύχονται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!

Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου η πασχαλινή εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα τραγούδια «Τα χελιδόνια», «Την άνοιξη να ζήσεις», «Προσευχή», «Ανάσταση ζωής» και «Του Θεού είμαι εγώ».

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε η ταινία «Ο μεγαλύτερος θησαυρός του κόσμου» με ηθοποιούς τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του ΚΔΑΠ. Η υπόθεση του έργου είχε ως εξής: η Δροσιά, η Χρύσα και η Σπίθα έχουν βρει έναν σπάνιο χάρτη και ξεκινούν ένα ταξίδι, για να βρουν το μεγαλύτερο θησαυρό του κόσμου. Δέντρα, ζώα, ένας πετεινός, ένας γίγαντας και δύο πνεύματα γίνονται αφορμή να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους! Μέσα από το ταξίδι τους, τα παιδιά θα ανακαλύψουν το θάρρος, τη φιλία, την αγάπη, την ανιδιοτελή προσφορά, την ευγνωμοσύνη, τη συγχώρεση, την αποδοχή της διαφορετικότητας και άλλες πολλές αξίες ακόμα. Μέσα από το χιούμορ το έργο φιλοδοξεί να ξυπνήσει τις αρετές που όλοι έχουμε μέσα μας και είναι ο αληθινός θησαυρός, που μπορεί να στηρίξει την ουσιαστική μας ευτυχία!

Το πολύχρωμο σκηνικό ήταν φτιαγμένο με πολύ μεράκι από τις εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Κ.Δ.Α.Π.

Μετά το τέλος της γιορτής ακολούθησε μινι-δεξίωση στην είσοδο του δημαρχείου, όπου υπήρχε και έκθεση χειροτεχνίας με πασχαλινά στεφάνια.

Το προσωπικό και τα παιδιά του ΚΔΑΠ σας εύχονται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία