Δήμος Σκοπέλου: Αγάπησε τα αδέσποτα | Γίνε Εθελοντής!

Γάτα αδέσποτη, φιλοζωική
Όλοι οι Δήμοι βάσει του νόμου 4039/2012 που ήταν σε ισχύ και του νόμου 4830/2021 που είναι σε ισχύ, υποχρεούνται να έχουν πρόγραμμα για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Ο Δήμος Σκοπέλου είχε, έχει και θα συνεχίσει να έχει ως οφείλει, πρόγραμμα στειρώσεων, εμβολιασμού και σήμανσης των αδέσποτων ζώων.

Ο Δήμος Σκοπέλου, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του νησιού μας, καλεί εκ νέου όσους κατοίκους του επιθυμούν να γίνουν εθελοντές. Χωρίς τη συμμετοχή των ανθρώπων του τόπου μας, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει! Εάν έχετε ελεύθερο χρόνο, εάν αγαπάτε τον εθελοντισμό και τις αδέσποτες ψυχές, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμμετέχετε στην προσπάθειά μας.

Δηλώστε εθελοντής – φιλόζωος στον Δήμο Σκοπέλου, συμπληρώνοντας την ειδική αίτηση εθελοντή φιλόζωου την οποία θα βρείτε εδώ και αποστέλλοντάς την στο email: [email protected], προκειμένου να δημιουργηθεί δίκτυο εθελοντών φιλόζωων στο Δήμο μας.

Ο εθελοντισμός δεν είναι υποχρέωση, θέλει όμως υπευθυνότητα.

Βοηθήστε μας να τα βοηθήσουμε!

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, όλοι οι Δήμοι βάσει του νόμου 4039/2012 που ήταν σε ισχύ και του νόμου 4830/2021 που είναι σε ισχύ, υποχρεούνται να έχουν πρόγραμμα για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Ο Δήμος Σκοπέλου είχε, έχει και θα συνεχίσει να έχει ως οφείλει, πρόγραμμα στειρώσεων, εμβολιασμού και σήμανσης των αδέσποτων ζώων.

Το πρόγραμμα που είναι σε ισχύ αυτή την στιγμή, υλοποιείται από την «Κτηνιατρική φροντίδα Ο.Ε.».

Παρακαλούμε τους κατοίκους της Σκοπέλου σε περίπτωση που εντοπίζουν αδέσποτα που χρήζουν κτηνιατρικής περίθαλψης (στείρωσης, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κτλ.) να επικοινωνούν με την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του  Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κα Ελισάβετ Μακαρατζή (τηλ. 24243 50107) ή την Αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Σταματούλα Κουκορίνη – Φύβγα (τηλ.: 698 3717 851).

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: