Σάββατο

20 Ιουλίου 2024

Αίτημα Βαφίνη για έκτακτη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την ακτοπλοϊκή σύνδεση της γραμμής Θεσσαλονίκη – Σποράδες – Μαντούδι

Αλόννησος - Πατητήρι (Αίτημα Βαφίνη για έκτακτη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την ακτοπλοϊκή σύνδεση της γραμμής Θεσσαλονίκη - Σποράδες - Μαντούδι)
Π. Βαφίνης για τη γραμμή Θεσσαλονίκη - Σποράδες - Μαντούδι: Ελπίζουμε ότι αυτή την φορά η πρόεδρος θα συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο το συντομότερο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας θα στηρίξουν το αίτημα μας.

Αίτημα για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου κατέθεσε την Πέμπτη 16 Μαρτίου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης  με θέμα «την ακτοπλοϊκή σύνδεση της γραμμής Θεσσαλονίκη – Σποράδες – Μαντούδι».

Η αίτηση προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία υπογράφουν εκτος από τον επικεφαλής της μειοψηφίας, Πέτρο Βαφίνη και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Θεόδωρος Μαλαματένιας, Χρήστος Φλωρούς, Δημήτριος Σκιάννης, Θεόδωρος Καλογιάννης και Ιωάννης Κόττης είναι η εξής:

ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

προς Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου
και προς Δημοτικό Συμβούλιο

 

Κυρία πρόεδρε,
Μετά την συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο της ναυτιλιακής εταιρείας sea jet κύριο Μάριο Ηλιόπουλο σχετικά με την δρομολόγηση πλοίου στην γραμμή Θεσσαλονίκη – Σποράδες – Μαντούδι με ενημέρωσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη δέσμευση για χρηματοδότηση από το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Επειδή κινδυνεύουν τα συμφέροντα του Δήμου και των κατοίκων αιτούμαστε την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου σε έκτακτη συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 67 παράγραφο 2.α του νόμου 3852/2010 το αργότερο μέχρι την Τρίτη 19/3/2024 με θέμα:

«Την λήψη απόφασης για την διεκδίκηση από το Υπουργείο Ναυτιλίας την χρηματοδότηση της άγονης γραμμής Θεσσαλονίκη – Σποράδες.

Την επικοινωνία με τους Δήμους Σκοπέλου, Σκιάθου, Θεσσαλονίκης και τις ενώσεις ξενοδόχων και ενοικιαζόμενων δωματίων αντίστοιχα για κοινη δράση.»

Αλόννησος, 14 Μαρτίου 2024

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μειοψηφίας
Πέτρος Βαφίνης
Θεόδωρος Μαλαματένιας
Χρήστος Φλωρούς
Δημήτριος Σκιάνης
Θεόδωρος Καλογιάννης
Ιωάννης Κόττης

Αίτημα Βαφίνη για έκτακτη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την ακτοπλοϊκή σύνδεση της γραμμής Θεσσαλονίκη - Σποράδες - Μαντούδι

 

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: