Τετάρτη

17 Απριλίου 2024

Εκθεση ζωγραφικής και μικτής τεχνικής με θέμα την «Ειρηνική Συνύπαρξη των Λαών»

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Καταδικάζουμε τη διάθεση του ΝΑΤΟικού στρατηγείου της Λάρισας για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον πόλεμο στην Ερυθρά Θάλασσα.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας Βόλου από την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 έως την Παρασκευή 05 Απριλίου 2024. Εγκαίνια ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/3 και ώρα 7.00 το απόγευμα

Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) η οποία συμμετέχει στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης (ΠΣΕ), σε συνεργασία με τον Εικαστικό Σύλλογο Βόλου  καλεί όλους τους καλλιτέχνες /δημιουργούς, ανεξαρτήτως επιπέδου εμπειρίας και πτυχίων, να συμμετάσχουν σε μια έκθεση ζωγραφικής και μικτής τεχνικής με θέμα την «Ειρηνική Συνύπαρξη των Λαών».

Για να συμμετάσχετε, υποβάλετε μια φωτογραφία από το έργο σας τις διαστάσεις και υλικό/α ή και τεχνική του έργου και την χρονολογία δημιουργίας του έργου στο [email protected] έως τις 22/03/2024.

Θεωρούμε πολύ σημαντική τη συμμετοχή όλων στη συγκεκριμένη διοργάνωση για την προώθηση της ιδέας της παγκόσμιας ειρήνης, αλλά και την καλλιέργεια των στάσεων και αξιών του φιλειρηνισμού ως βασικού στοιχείου πολιτισμού.

Ιδιαίτερα στην ιστορική συγκυρία που ζούμε, λόγω των πολέμων και των ανταγωνισμών που μαίνονται στην περιοχή μας, η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα, ο πόλεμος στην Ουκρανία, η όξυνση στα ελληνοτουρκικά, αλλά και οι εστίες πολέμου σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, που δικαιολογημένα προκαλούν φόβο και ανασφάλεια για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, η Ειρήνη ως ανάγκη αλλά και ως δικαίωμα είναι αυτή που πρέπει να αποτελέσει ιδιαίτερο μέλημά μας.

Θα χαρούμε πολύ να δούμε τις μοναδικές δημιουργίες σας και να δημιουργήσουμε μαζί μια αξέχαστη έκθεση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απαιτείται περαιτέρω πληροφορίες για την έκθεση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον ΕΣΒ στο 6932467404, 6972552106.

Για θέματα που αφορούν την Επιτροπή Ειρήνης Βόλου μπορείτε να επικοινωνήστε στο 6945554605.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στην έκθεσή μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΒΟΛΟΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΥΦΕΣΗ και ΕΙΡΗΝΗ (ΕΕΔΥΕ)

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: