Κυριακή

16 Ιουνίου 2024

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπέλου μετά το πέρας των δραστηριοτήτων και την υλοποίηση της εκδήλωσης της τελετής λήξης των τμημάτων

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου |Τριήμερο χορού και μουσικής 24 - 25 και 26 Μαΐου 

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που παραβρεθήκατε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, χειροκροτήσατε τις προσπάθειες μας και είχατε να πείτε ένα καλό λόγο για όλη αυτή τη δουλειά.

Μετά το πέρας των δραστηριοτήτων και την υλοποίηση της εκδήλωσης της τελετής λήξης των τμημάτων το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς που εμπιστεύονται το Σύλλογο και τα παιδιά τα οποία συμμετέχουν στις δράσεις του. Ευχαριστούμε τους δασκάλους των δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν τη χρονιά που πέρασε (2023-2024) και συγκεκριμένα:

B' ημέρα | Συζεχίζεται το επιτυχημενο πολιτιστικό τριήμερο που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου | Μην χάσετε την Κυριακή τους παραδοσιακούς χορούς!

1. Κατερίνα Βαλατσού Μοντέρνος χορός και Μπαλέτο)

Α' ημέρα | Σε εξέλιξη το πολιτιστικό τριήμερο που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου με χορό Latin και μουσική2. Ουρανία Καθηνιώτη (Χορωδία)

3. Κατερίνα Καραγιάννη (Μουσικά όργανα)

4. Λίνα Λεμονή (Καλλιτεχνικό εργαστήρι)

5. Γιώργο Μαντά (Σκάκι)

6. Γιάννα Μαρούλη (Μουσικά όργανα)

7. Γιούλη Παπαδημητρίου (Καλλιτεχνικό εργαστήρι)

Α' ημέρα | Σε εξέλιξη το πολιτιστικό τριήμερο που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου με χορό Latin και μουσική8. Αντώνη Στάμο (Latin)

9. Σουζάνα Χριστίνη (Παραδοσιακός χορός).

Επίσης, ευχαριστούμε το Δήμο Σκοπέλου καθώς όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες του Συλλόγου μας.

Τη Δ/νση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου “Πεπαρήθειο” για την παραχώρηση των χώρων του σχολείου τόσο για την υλοποίηση των δραστηριοτήτων όσο και την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις κυρίες Κατερίνα Μπετσάνη και Σπυριδούλα Μπετσάνη, υπεύθυνες της ιματιοθήκης του Δήμου Σκοπέλου, οι οποίες πάντα προσφέρουν πρόθυμα τη βοήθειά τους στο Σύλλογο μας.

Τους κα Έλβα Λεμονή και κ. Γιώργο Ι. Παπαδαυίδ για τη φιλοξενία των δασκάλων καθ’ όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων (Οκτώβρη – Μάιο) και τα πρακτορεία κ. Νίκου Τριανταφύλλου και της εταιρείας Seajet για την παροχή εκπτωτικών εισιτηρίων για τη μετακίνηση των δασκάλων μας όλο αυτό το διάστημα.

Την Εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» Sporadesnews.gr για την προβολή κάθε προσπάθειας του Συλλόγου μας.

Τέλος, πέρα των ανωτέρω, θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την υλοποίηση της εκδήλωσης της τελετής λήξης την κα Μάχη Χριστίνη για τη βοήθειά της στο ντύσιμο των χορευτών, τους κ.κ. Κώστα Πατσή, Γιώργο Κεχριώτη, Ναταλία Λιθαδιώτη για την τεχνική υποστήριξη (ήχο, φως κλπ), τους κ.κ. Γιώργο Πούλιο, Λευτέρη Πούλιο, Αλέξανδρο Καλλιανό για τις λήψεις βίντεο και φωτογραφιών μέσω drones, τη μεταφορική εταιρεία του κ. Αποστόλου Γκουμά για τη δωρεά μεταφορά των παραδοσιακών φορεσιών και τον κ. Περικλή Πολυχρονόπουλο για τη βοήθειά του για τη μεταφορά αυτή.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που παραβρεθήκατε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, χειροκροτήσατε τις προσπάθειες μας και είχατε να πείτε ένα καλό λόγο για όλη αυτή τη δουλειά.

Καλό καλοκαίρι με υγεία!

Ραντεβού στο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου τον Ιούνιο και στην Σκοπελίτική Εβδομάδα τον Αύγουστο!

Με ειλικρινή εκτίμηση!

Το ΔΣ

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: