Προεκλογικές ομιλίες της Ουρανίας Καθηνιώτη σε Σκιάθο, Αλόννησο, Νέο Κλήμα και Γλώσσα

Σήμερα 18-5-2023 θα πραγματοποιήσει την τελική κεντρική ομιλία της στην αίθουσα συνεδριάσεων Ξενία στην Σκόπελο.

Προεκλογικές ομιλίες πραγματοποίησε η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Μαγνησίας Καθηνιώτη Ουρανία κατά την επιστροφή της στην Σκόπελο.
Πρώτος σταθμός το νησί του Παπαδιαμάντη η Σκιάθος, ακολούθησε επίσκεψη και ομιλία στην Αλόννησο και κατέληξε στην Σκόπελο όπου έχει ήδη πραγματοποιήσει ομιλίες σε Νέο Κλήμα και Γλώσσα, ενώ σήμερα 18-5-2023 θα πραγματοποιήσει την τελική κεντρική ομιλία της στην αίθουσα συνεδριάσεων Ξενία στην Σκόπελο.

Στην Σκιάθο παραβρέθηκαν μεταξύ πολλών φίλων και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κύριος Αθανάσιος Ζλατούδης , ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Σκιάθου κ. Γεώργιος Λάζος καθώς και ο καλός φίλος κ. Γεώργιος Σανιδάς µέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Β. Ε. (ΕΛΒΕ) και της Εταιρείας Παπαδιαµαντικών Σπουδών.

Στην Αλόννησο με τον κ. Παναγιώτη Βλάικο, τον κ. Χρήστο Φλωρούς Αντιδήμαρχο Αλοννήσου και την κα Ζαφειρούλα Αναγνώστου, υποψήφια Βουλευτή στη Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές.

Στο Νέο Κλήμα με το Πρόεδρο του χωριού κ. Βαρσαμά Καραγιώργο και τον κ. Γεώργιο Πατσή, Αντιπρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Σκοπέλου

Στη Γλώσσα παραβρέθηκαν ο κ. Αγάλος Φωτόπουλος Πρόεδρος του χωριού, οι κ.κ. Δημήτριος και Ευάγγελος Τσουκαλάς , η κα Μαρία σύζυγος του κ. Ιωάννη Διοματάρη, μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σκοπέλου και ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Βαφίνης . Μεταξύ αυτών πολλοί και καλοί φίλοι.

Προεκλογική ομιλία της Ουρανίας Καθηνιώτη στη Σκόπελο

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: