ΜέΡΑ25 | Καταδικάζουμε τις μαφιόζικες πρακτικές Μπέου

Κώστας Γαργάλας - θυμά ξυλοδαρμού
Στεκόμαστε στο πλευρό όλων όσοι αντιστέκονται στη μαφιοζοποίηση του Βόλου

Σήμερα η δημοτική αρχή Μπέου απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι μετέρχεται μαφιόζικες μεθόδους, διοικώντας τον δήμο με ξυλοδαρμούς, τρομοκρατία, εκφοβισμό.

Ο δημοτικός σύμβουλος του Αχ. Μπέου, Βασίλης Ζαχείλας, μπήκε μασκοφόρος σήμερα νωρίς το πρωί στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Βόλου και ξυλοκόπησε τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Γαργάλα εν ψυχρώ, με γροθιές στο πρόσωπο.

Συνάδελφοι του κ. Γαργάλα ακινητοποίησαν τον μασκοφόρο δημοτικό σύμβουλο του Μπέου και του αφαίρεσαν τη μάσκα, διαπιστώνοντας την ταυτότητά του. Η κακοδιαχείριση της ΔΕΥΑΜΒ, η σπατάλη πόρων και η επικινδυνότητα της ποιότητας του νερού είναι η κανονικότητα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Βόλου υπό τη διοίκηση Μπέου στο Βόλο.

Όσες και όσοι αντιδρούν δέχονται τις μαφιόζικες, τραμπούκικες πρακτικές της ομάδας Μπέου, που προσπαθεί μέσω της βίας, του εκφοβισμού και της εξαγοράς συνειδήσεων να επιβάλει ομερτά στην πόλη του Βόλου. Ο κος Γαργάλας είναι το πιο πρόσφατο θύμα αυτών των μεθόδων.

Ως ΜέΡΑ25 καταδικάζουμε απερίφραστα αυτές τις μαφιόζικες τακτικές και στεκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που αντιστέκονται στις εγκληματικές πρακτικές του δημάρχου Βόλου.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: