Η Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ για την εγκληματική επίθεση στον Κώστα Γαργάλα

Η Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ για την εγκληματική επίθεση στον Κώστα Γαργάλα
Η Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό του Βόλου την εγκληματική επίθεση στον εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Κώστα Γαργάλα από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου Μπέου, Β. Ζαχείλα.

Ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, με μεθόδους που παραπέμπουν σε ανθρώπους του υποκόσμου, μεταμφιεσμένος, και λίγο πριν από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ στο οποίο ο Κώστας Γαργάλας είναι μέλος, όρμησε στην αίθουσα και τον γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει στο Νοσοκομείο τραυματισμένο. Καταδιώχτηκε από άλλους δημοτικούς συμβούλους και υπαλλήλους και αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για τον συγκεκριμένο.

«Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει» ήταν το σύνθημα που ακούστηκε μπροστά στο Δημαρχείο Βόλου κατά τη συγκέντρωση του ΚΚΕ μετά την εγκληματική επίθεση που δέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστας Γαργάλας από δημοτικό σύμβουλο του Αχ. Μπέου.

Η ενέργεια αυτή, αποτελεί το αποκορύφωμα της στάσης του ίδιου του Δημάρχου Αχ. Μπέου όλο το προηγούμενο διάστημα. Είναι η εφαρμογή στην «πράξη», με μια εγκληματική κίνηση, της στοχοποίησης των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ, των απαράδεκτων δηλώσεών του, των απειλών και του υβριστικού λόγου του.

Ενοχλεί η παράταξη του ΚΚΕ, γιατί με τις θέσεις και τη δράση της εναντιώνεται με συνέπεια στη δημοτική αρχή, αποκαλύπτει την αντιλαϊκή της πολιτική στο Δήμο, τη στήριξη των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, την κατά γράμμα υλοποίηση της κυβερνητικής επίθεσης σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τις λαϊκές οικογένειες της πόλης.

Η Δημοτική αρχή Μπέου προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στο σύστημα καθώς προχωρά στην πόλη όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και με κάθε τρόπο. Στηρίζει κρίσιμες επιλογές του κεφαλαίου, όπως η επένδυση LNG, η μετατροπή του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής σε αμερικανονατοϊκή βάση και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό… Για τον λόγο αυτό βρίσκει εδώ και χρόνια «ασυλία» και πολύμορφη στήριξη από τα κόμματα που κυβέρνησαν στη διάρκεια της θητείας του.

Αυτή η δημοτική αρχή και ο κ. Μπέος προσωπικά είναι οι ηθικοί «αυτουργοί» αυτής της επίθεσης.

Απαιτούμε να απομακρυνθεί άμεσα ο Β. Ζαχείλας από δημοτικός σύμβουλος και να δρομολογηθούν άμεσα όλες οι ενέργειες για τη δίωξη και την παραδειγματική καταδίκη του! Να δεχτεί αποφασιστικό χτύπημα η τακτική της δημοτικής αρχής! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: