Εύη Ταλαδιανού: Στο ζύγι του κέρδους των επιχειρηματικών ομίλων η αποκατάσταση του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου

Η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Εύη Ταλαδιανού
Η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Εύη Ταλαδιανού | φωτογραφία αρχείου
ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ | Οι μαζικοί φορείς της Σκοπέλου, που χάρη στον αγώνα τους το ζήτημα της αποκατάστασης του Κέντρου Υγείας παρέμεινε ζωντανό και άσκησαν πίεση με πολλές συγκεντρώσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας, να πάρουν την υπόθεση κι αυτή τη φορά στα χέρια τους!

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΟΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Κ.Υ. ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Επιβεβαιώθηκαν τα σωματεία και οι φορείς της Σκοπέλου, που αποκάλυψαν στην απεργιακή συγκέντρωση της 16/3/2023 ότι ο Διαγωνισμός που προκήρυξε το ΤΑΙΠΕΔ για την αποκατάσταση του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου απέβη άγονος, αφού δεν υπήρξαν προσφορές… Το επιχειρηματικό κέρδος, ακόμη μια φορά,  πάνω από την ασφάλεια εργαζομένων και ασθενών!

Για 18 ημέρες, οι λαλίστατοι υπουργοί, βουλευτές και υποψήφιοι της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κλπ δεν έβγαλαν τσιμουδιά  για το γεγονός, ενώ «σιωπητήριο χτύπησε» και  στους τοπικούς διαφημιστές τους, για ευνόητους λόγους…

2011 | Κινητοποίηση Σωματείων και Φορέων της Σκοπέλου στο Κέντρο Υγείας

Οι  κυβερνήσεις τους ήταν αυτές που πετσόκοψαν τα κονδύλια για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, με αποτέλεσμα εργαζόμενοι και ασθενείς να βιώνουν τις γνωστές επικίνδυνες καταστάσεις πάνω από μια δεκαετία. Είναι ένα ακόμη επεισόδιο του εμπαιγμού που έχουν υποστεί οι Σκοπελίτες, από τις υποσχέσεις του κ. Αγοραστού το 2018,  την «αυτοψία»  κλιμακίου του υπ. Υγείας (κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) προεκλογικά το 2019, το πινγκ-πονγκ αλληλοεπίρριψης  ευθυνών μεταξύ 5ης ΥΠΕ- Περιφέρειας-Βουλευτών κλπ.  μέχρι να πάρει τελικά  χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης (από τα ψίχουλα που περισσεύουν), δηλαδή το νέο Υπερμνημόνιο που θα ακριβοπληρώσει ο ελληνικός λαός.

Αυτό το κράτος που αδιαφορεί για την ανθρώπινη ζωή βάζοντάς την στη ζυγαριά κόστους-οφέλους, όπως και με το έγκλημα στα Τέμπη, υπηρέτησαν με συνέπεια οι κυβερνήσεις τους υλοποιώντας και τις σχετικές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εμπορευματοποίηση- ιδιωτικοποίηση της Υγείας.

Οι μαζικοί φορείς της Σκοπέλου, που χάρη στον αγώνα τους  το ζήτημα της αποκατάστασης του Κέντρου Υγείας παρέμεινε ζωντανό και άσκησαν πίεση με πολλές συγκεντρώσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας, να πάρουν την υπόθεση κι αυτή τη φορά στα χέρια τους!

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής αυτής της πολιτικής, δυναμώνοντας το ΚΚΕ!

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: