Με τη «Γιορτή του Ψαρά» γιορτάζουν στην Αμοργό την αγάπη τους για τη θάλασσα μέσα από τη γαστρονομία και την παράδοση!

Με τη «Γιορτή του Ψαρά» γιορτάζουν στην Αμοργό την αγάπη τους για τη θάλασσα μέσα από τη γαστρονομία και την παράδοση!

Το έναυσμα δόθηκε από τον σεφ Jonathan The Cook με σκοπό την ανάδειξη της γευστικής του αξίας και τα πρώτα βαζάκια με παστό γερμανό δημιουργήθηκαν από το Amorgos Gastronomy με τη βοήθεια του Χρήστου Σουγκλή και της Ελένης Κουντουρούπη.

Διαβάστε περισσότερα »
Pick-The-Alien - Φα΄το πριν τα φάει - Μπλε καβούρι

Pick The Alien – 3 χρόνια προώθησης της κατανάλωσης θαλάσσιων ξενικών ειδών

Τα θαλάσσια ξενικά είδη έχουν εξαπλωθεί ευρέως στις ελληνικές θάλασσες με σημαντικές επιπτώσεις στα τοπικά οικοσυστήματα και στη βιοποικιλότητα της περιοχής. Περίπου 1.000 θαλάσσια ξενικά είδη έχουν ήδη εντοπιστεί στη Μεσόγειο, που αποτελεί την πιο επηρεασμένη περιοχή στο κόσμο, ενώ περισσότερα από 300 είδη έχουν καταγραφεί στις ελληνικές θάλασσες.

Διαβάστε περισσότερα »
Με τη «Γιορτή του Ψαρά» γιορτάζουν στην Αμοργό την αγάπη τους για τη θάλασσα μέσα από τη γαστρονομία και την παράδοση!

Με τη «Γιορτή του Ψαρά» γιορτάζουν στην Αμοργό την αγάπη τους για τη θάλασσα μέσα από τη γαστρονομία και την παράδοση!

Το έναυσμα δόθηκε από τον σεφ Jonathan The Cook με σκοπό την ανάδειξη της γευστικής του αξίας και τα πρώτα βαζάκια με παστό γερμανό δημιουργήθηκαν από το Amorgos Gastronomy με τη βοήθεια του Χρήστου Σουγκλή και της Ελένης Κουντουρούπη.

Διαβάστε περισσότερα »
Pick-The-Alien - Φα΄το πριν τα φάει - Μπλε καβούρι

Pick The Alien – 3 χρόνια προώθησης της κατανάλωσης θαλάσσιων ξενικών ειδών

Τα θαλάσσια ξενικά είδη έχουν εξαπλωθεί ευρέως στις ελληνικές θάλασσες με σημαντικές επιπτώσεις στα τοπικά οικοσυστήματα και στη βιοποικιλότητα της περιοχής. Περίπου 1.000 θαλάσσια ξενικά είδη έχουν ήδη εντοπιστεί στη Μεσόγειο, που αποτελεί την πιο επηρεασμένη περιοχή στο κόσμο, ενώ περισσότερα από 300 είδη έχουν καταγραφεί στις ελληνικές θάλασσες.

Διαβάστε περισσότερα »