Δημιουργία Εσπερινού Γυμνασίου στον Δήμο Σκοπέλου

Μαθήτρια, βιβλία (Εσπερινού Γυμνασίου)
Τη δημιουργία Εσπερινού Γυμνασίου αποφάσισε ο Δήμος Σκοπέλου, σε επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας και αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των δημοτών, οι οποίοι δεν ολοκλήρωσαν την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση.
Δημιουργία Εσπερινού Γυμνασίου

Οι απόφοιτοι, θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας αλλά και να συνεχίσουν τη φοίτησή τους στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης κατακτώντας επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν σε ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

Προκειμένου να κατατεθεί το σχετικό αίτημα και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ίδρυσής του, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου (τηλ. επικ. 2424023294 ) από την Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2024 έως και την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2024 και ώρες 09:00- 14:00.

Σημειώνεται ότι η διάρκεια εκπαίδευσης του Νυκτερινού Σχολείου είναι τρία (3) έτη και θα λειτουργεί καθημερινά στο Γυμνάσιο Σκοπέλου τις ώρες 18:30-22:00 (απαραίτητη προϋπόθεση το απολυτήριο Δημοτικής Εκπαίδευσης/ισότιμος τίτλος Αλλοδαπής).

Για τον Δήμο Σκοπέλου
Αριστείδης Βούλγαρης – Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης
Ελένη Ψαρριανού  – Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Β΄θμιας Εκπαίδευσης

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: