Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου
Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π. σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική καινούρια χρονιά, με αγάπη και υγεία.
Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο.

Οι μικροί μαθητές του Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου παρουσίασαν το θεατρικό «Η χριστουγεννιάτικη Επανάσταση». Στο έργο, τα φρούτα και τα λαχανικά κάνουν την επανάστασή τους, επειδή δεν τα αγοράζει κανείς την περίοδο των εορτών, ώστε να βρουν τη θέση τους στο γιορτινό τραπέζι.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου

Ακολούθησαν τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια «Οι τρεις μάγοι με τα δώρα», «Χορός στο έλατο μπρος», «Δεν έχει η αγάπη μέτρο» και «Χριστούγεννα».

Κατόπιν παρουσιάστηκε το θεατρικό «Τα δώρα της Πρωτοχρονιάς» από τα μεγαλύτερα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. Το θεατρικό είχε ως μήνυμα ότι τα μόνα δώρα που ζητάνε πλέον τα παιδιά για τη Πρωτοχρονιά είναι κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, λάπτοπ και ηλεκτρονικά παιχνίδια, ενώ ο Αϊ-Βασίλης θέλει να δώσει δώρα δημιουργικά, με τα οποία μπορούν να παίξουν τα παιδιά ομαδικά, χωρίς να απομονώνονται μπροστά σε μια οθόνη… Στο τέλος βρίσκεται μια λύση στο αδιέξοδο για να μη χαθεί το έθιμο της Πρωτοχρονιάς!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου

Τα σκηνικά των θεατρικών ήταν φτιαγμένα από τις δασκάλες και τους μαθητές του Κ.Δ.Α.Π.

Μετά το τέλος της γιορτής ακολούθησε μινι – δεξίωση στην είσοδο του δημαρχείου, όπου υπήρχε και έκθεση χριστουγεννιάτικης χειροτεχνίας.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου

Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου
σας εύχεται καλά Χριστούγεννα
και μια δημιουργική καινούρια χρονιά,
με αγάπη και υγεία!

 

– Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Αλοννήσου λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλοννήσου στα πλαίσια της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2021-2027 –

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: