Άσκηση διάβασης «ναρκοπεδίου» το περπάτημα στον Οικισμό Σκοπέλου!

Βασίλης Ρόδιος - υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου | Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου
Απορίας άξιον είναι και το πού έχει διατεθεί το τεράστιο ποσό των 50.000€ περίπου, μέσω της Πάγιας Προκαταβολής της Κοινότητας από 1/1/2022 μέχρι και σήμερα, για συντήρηση της οδοποιίας του οικισμού, την προμήθεια υλικών και άλλες εργασίες.

Να επισκευαστούν τώρα λακκούβες και ξεκολλημένες πλάκες!

Τις τελευταίες μέρες είναι έκδηλο το άγχος της δημοτικής αρχής Περίσση για να παρουσιάσει κάποιο έργο στη διάρκεια της τετραετίας της, τόσο μάλιστα που οικειοποιείται έργα και προηγούμενων δημοτικών αρχών.

Αναγκάζεται μάλιστα, πέρα από τα γνωστά πανηγυράκια που στήνουν ιδιωτικές εταιρείες για τη λεγόμενη ψηφιακή πρόοδο του Δήμου, το κορυφαίο στέλεχός της κ. Ξηντάρης να διαφημίζει ασφαλτοστρώσεις που ΔΕΝ άρχισαν, αφού είναι στο στάδιο της δημοπράτησης. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, φωτογραφίζεται στην ασφαλτόστρωση που πραγματοποιεί η Περιφέρεια στην επαρχιακή οδό.

Γνωστό το σκηνικό, κάθε 4 χρόνια, όπως το 2019, παραμονές προεκλογικής περιόδου ο γνωστός -και αγαπημένος τους-  για τις καταρρέουσες γέφυρες κ. Αγοραστός και η κ. Κολυνδρίνη μας θυμήθηκαν…

Θα συνιστούσαμε στη δημοτική αρχή, που μάλλον περιμένει τα ηλεκτρικά ποδήλατα για να δει τι γίνεται μέσα στον οικισμό της Σκοπέλου, να τα ξεκαβαλήσει…

Άσκηση διάβασης «ναρκοπεδίου» το περπάτημα στον Οικισμό Σκοπέλου!Να δει ότι έχει μετατραπεί σε άσκηση διάβασης «ναρκοπεδίου» για επισκέπτες και κατοίκους το περπάτημα στον παραδοσιακό οικισμό της Σκοπέλου από τις ξεκολλημένες πλάκες και τις λακκούβες που έχουν δημιουργηθεί.

Οι φωτογραφίες από κεντρικά σημεία (Ελευθερώτρια, από πλατεία Δελίτσικου μέχρι Αγιο Μερκούριο, «Αμβροσία» κλπ) που παραθέτουμε είναι ενδεικτικές της αδιαφορίας που δείχνει η δημοτική αρχή, που όπως μας πληροφορούν έχει υποκαταστήσει τον υπόλογο Πρόεδρο της Κοινότητας, για την κατάσταση των καλντεριμιών, η οποία  εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των περιπατητών, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.

Απορίας άξιον είναι και το πού έχει διατεθεί το τεράστιο ποσό των 50.000€ περίπου, μέσω της Πάγιας Προκαταβολής της Κοινότητας από 1/1/2022 μέχρι και σήμερα, για συντήρηση της οδοποιίας του οικισμού, την προμήθεια υλικών και άλλες εργασίες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση απαιτεί από τη δημοτική αρχή:

-την άμεση επισκευή των προβληματικών τμημάτων των καλντεριμιών για την ασφάλεια των διερχομένων

-να δοθεί αναλυτικός κατάλογος με τα σημεία στα οποία έγιναν παρεμβάσεις αποκατάστασης οδοποιίας μέσω της Πάγιας Προκαταβολής, ποιες  ημερομηνίες, πόσο στοίχισαν.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: