Πέμπτη

18 Απριλίου 2024

Αναγνώστου Παναγιώτης: Σας ευχαριστώ ολόψυχα για τη μεγάλη νίκη που χαρίσατε στον συνδυασμό μας

Παναγιώτης Αναγνώστου υποψήφιος δήμαρχος Αλοννήσου
Η Αλόννησος την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 γύρισε σελίδα, άλλαξε εποχή. Τη νέα εποχή τη δημιουργούμε μαζί, γιατί η Αλόννησος είναι για όλους μας.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σας ευχαριστώ ολόψυχα για τη μεγάλη νίκη που χαρίσατε στον συνδυασμό μας και για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ψήφο σας στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, εκλέγοντάς με Δήμαρχο Αλοννήσου. Η εμπιστοσύνη σας είναι για εμένα πηγή δύναμης και δέσμευσής  μου να εργαστώ σκληρά για το καλό του νησιού μας.

Ευχαριστώ τους υποψήφιους του συνδυασμού μας «Αλόννησος για όλους» για τον αγώνα τους και για αγαστή συνεργασία που είχαμε σε όλη τη διάρκεια εκλογικής διαδικασίας. Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγμένους, καθώς και σε όσους έδωσαν τον αγώνα τους, ακόμη και αν δεν εξελέγησαν.

Από εδώ και στο εξής περνάμε από τα λόγια στα έργα για μια γόνιμη θητεία, που θα φέρει βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Σε αυτό το ταξίδι για μια καλύτερη Αλόννησο είμαστε όλοι μαζί, καθώς οι πόρτες του δημαρχείου θα είναι πάντα ανοιχτές για να ακούω τις ανησυχίες και τις ανάγκες σας. Η νέα πενταετία που ανοίγεται μπροστά μας είναι μια πενταετία δημιουργίας, αντιμετώπισης των προκλήσεων και αδιάκοπης εργασίας.

Η Αλόννησος την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 γύρισε σελίδα, άλλαξε εποχή. Τη νέα εποχή τη δημιουργούμε μαζί, γιατί η Αλόννησος είναι για όλους μας.

Με εκτίμηση,

Αναγνώστου Παναγιώτης

Δήμαρχος Αλοννήσου 2024 -2025

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: