Σάββατο

30 Σεπτεμβρίου 2023

Βόρειες Σποράδες – Μαντούδι με το Ε/Γ «ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» | Άνθρακες ο Θησαυρός!

Λιμάνι Σκοπέλου | Αναμονή ταξιδιώτη
[Φωτογραφία αρχείου]
...όλοι αυτοί που θέλουν να έρθουν στα νησιά μας για τις γιορτές του Πάσχα πρέπει να υποφέρουν, να ξεκινήσουν οδικώς για Βόλο από την προηγούμενη μέρα, να μείνουν σε ξενοδοχείο και να πάρουν το πλοίο της γραμμής την επόμενη μέρα το πρωί, έχοντας ξοδέψει πάνω από τα δίπλα χρήματα.

«Ακούστηκε», εδώ που βρίσκομαι, ότι για το Πάσχα θα δρομολογηθει το Ε/Γ «ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» στη γραμμή Βόρειες Σποράδες _ Μαντούδι και μάλιστα ότι «Με το Skiathos Express θα κάνουν Πάσχα οι Αθηναίοι στις Σποράδες»! Μόλις πριν λίγα λεπτά  [1-4-23] επικοινώνησα με το πρακτορείο του Νίκου Τριανταφύλλου στη Σκόπελο και δυστυχώς όπως με πληροφόρησαν για Μαντούδι δεν υπάρχουν δρομολόγια.

Ο «κάθε ένας» λέει το κοντό του και το μακρύ του… Μήπως θα πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο και να πούμε την αλήθεια και να μην περιμένουν θαύματα οι Βορειοσποραδίτες ότι θα μπει πλοίο για το Πάσχα στην ανωτέρω γραμμή;

Ήθελα να γνωρίζω αυτό το υπουργείο που λέγεται Εμπορικής Ναυτιλίας δεν μπορεί να πάρει θέση για αυτό το μείζον θέμα των νησιωτών. Θα βγει κανένας γραμματέας από το ανωτέρω υπουργείο και θα λέει «ξέρετε… γνωρίζετε… ναι… κάτι θα γίνει…» και ένα σωρό φτηνές δικαιολογίες.

Αν πράγματι αυτό το υπουργείο έκανε καλά την δουλειά του έπρεπε να τους πάρει την άδεια και να μην ταξιδεύουν τα πλοία τους μόνο το καλοκαίρι σε αυτή την γραμμή.

Οπότε όλοι αυτοί που θέλουν να έρθουν στα νησιά μας για τις γιορτές του Πάσχα πρέπει να υποφέρουν, να ξεκινήσουν οδικώς για Βόλο από την προηγούμενη μέρα, να μείνουν σε ξενοδοχείο και να πάρουν το πλοίο της γραμμής την επόμενη μέρα το πρωί, έχοντας ξοδέψει πάνω από τα δίπλα χρήματα και να γυρίσουμε στην Δεκαετία του ’60.

Γιάννης Δημ. Τζώρτζης

Από Παρασκευή 07 Απριλίου το Ε/Γ-Ο/Γ ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ στη γραμμή Βόλου – Βορ. Σποράδων

• Σύμφωνα με ενημέρωση από το «Ναυτικό Πρακτορείο Νίκος Τριανταφύλλου» το Ε/Γ-Ο/Γ ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ επιστρέφει στη γραμμή Βόλου – Βορ. Σποράδων από Παρασκευή 07 Απριλίου.

Πληροφορίες για τα δρομολόγια και κρατήσεις εισιτηρίων στα γραφεία:

Γλώσσας 24240 33435 – 33042 και

Σκοπέλου 24240 22767 – 23060.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Ζωντανή μετάδοση
5η Συνεδρίαση Δ.Σ. Σκοπέλου
22/03/23

↓↓Βεβαιωθείτε ότι ο ήχος είναι ανοιχτός και δεν είναι σε σίγαση↓↓
Facebook sound