Το πλοίο «SAONISOS» θα συνδέει καθημερινά εκτός από την Σκιάθο – Σκόπελο και την Αλόννησο με το Μαντούδι

Ε/Γ - Ο/Γ ΣΑΟΝΗΣΟΣ στη γραμμή Μαντούδι - Βόρειες Σποράδες
Το πλοίο θα συνεχίσει τα δρομολόγια του και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ υπέβαλε αίτημα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκειμένου να εγκρίνει την τροποποίηση των δρομολογίων, συμπεριλαμβάνοντας και το λιμάνι της Αλοννήσου!

Το λιμάνι της Αλοννήσου θα προσεγγίζει καθημερινά από την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 το πλοίο «SAONISOS», το οποίο δρομολογείται για πρώτη φορά φέτος στη γραμμή Μαντούδι – Βόρειες Σποράδες.

Μετά από συνεχή επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης με τον πλοιοκτήτη της εταιρείας SAOS FERRIES κ. Φώτη Μανούση ικανοποιήθηκε το αίτημα του Δημάρχου, έτσι ώστε να συμπεριληφθεί και η Αλόννησος στο δρομολόγιο της γραμμής Μαντούδι – Βόρειες Σποράδες και η πλοιοκτήτρια εταιρεία υπέβαλε αίτημα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκειμένου να εγκρίνει την τροποποίηση των δρομολογίων.

Όπως υποσχέθηκε ο κ. Μανούσης το πλοίο θα συνεχίσει τα δρομολόγια του και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης δήλωσε ότι «Η απόφαση της εταιρείας να συμπεριλάβει και την Αλόννησο στη γραμμή Μαντούδι – Βόρειες Σποράδες είναι πάρα πολύ σημαντική και θα συμβάλει περαιτέρω στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που θέλει να επισκεφθεί την Αλόννησο, αλλά και στη διασύνδεση της Αλοννήσου με την Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.»

Ο κ. Βαφίνης ευχαριστεί τον κ. Μανούση για την ικανοποίηση του αιτήματός του.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ  ΜΑΝΤΟΥΔΙ – ΑΓΝΩΝΤΑΣ – ΣΚΙΑΘΟΣ – ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: