Τρίτη

28 Νοεμβρίου 2023

Επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Μαγνησίας για την ψυχική Υγεία στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου

Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγειας «Δίοδος»
Φέρνει την ψυχική υγεία και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Μαγνησίας, καθώς επίσης προκρίνει την ενημέρωση του υγιούς πληθυσμού, με δράσεις και ψυχοκοινωνική παρέμβαση

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Κινητής Μονάδας Μαγνησίας για την Ψυχική Υγεία με τα Κέντρα Υγείας των νησιών Βορείων Σποράδων, ανακοινώνουμε την επίσκεψή της στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου στις 25-26 Ιανουαρίου.

Υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ”ΔΙΟΔΟΣ” και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020, η Κινητή Μονάδα προάγει την παρακολούθηση και τη διασφάλιση της Ψυχικής Υγείας ενηλίκων που είναι αποκλεισμένοι από σχετικές δομές.

Φέρνει την ψυχική υγεία και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Μαγνησίας, καθώς επίσης προκρίνει την ενημέρωση του υγιούς πληθυσμού, με δράσεις και ψυχοκοινωνική παρέμβαση.

Αποτελείται από:

Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους, Κοινωνική Λειτουργό, Νοσηλεύτρια

Η επικείμενη επίσκεψη είναι στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου: 25-26 Ιανουαρίου κατόπιν ραντεβού και παρέχεται εντελώς δωρεάν.

Τηλ. επικοινωνίας: 6936586658

Η «Δίοδος» ευχαριστεί θερμά:

• τον Δήμο Σκοπέλου, καθώς και την Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου και το λοιπό υγειονομικό προσωπικό για την υποστήριξη του κοινωφελούς έργου μας και για όλη τη βοήθεια που μας παρέχουν.

• την ακτοπλοϊκή εταιρεία HELLENIC SEAWAYS για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων μεταφοράς της διεπιστημονικής ομάδας και του οχήματος από και προς τα νησιά καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

• το Ξενοδοχείο Rigas Hotel Skopelos μέλος της Spyrou Skopelos Experience,  για την άμεση ανταπόκριση και την κάλυψη των εξόδων διαμονής της Κινητής Μονάδας Μαγνησίας καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Ζωντανή μετάδοση
5η Συνεδρίαση Δ.Σ. Σκοπέλου
22/03/23

↓↓Βεβαιωθείτε ότι ο ήχος είναι ανοιχτός και δεν είναι σε σίγαση↓↓
Facebook sound