Σάββατο

20 Ιουλίου 2024

Τουριστική Επιτροπή Σκοπέλου | Eρωτηματολόγιο στατιστικών στοιχείων για την σεζόν του 2023 προς τους ιδιοκτήτες – διαχειριστές καταλυμάτων πάσης φύσεως

14 Ιουνίου 2023 | Ζωγραφική στα σοκάκια του Οικισμού Σκοπέλου
Σκοπός είναι μετά την λήξη κάθε σεζόν να συγκεντρώνουμε στοιχεία από τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων ώστε να συγκρίνουμε με τις προηγούμενες χρονιές και να μπορούμε να προετοιμαζόμαστε καλύτερα για τις επόμενες.

Σε συνέχεια των δράσεων της Τουριστικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σκοπέλου, καλούμε όλους τους ιδιοκτήτες  – διαχειριστές καταλυμάτων πάσης φύσεως (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενες κατοικίες κλπ.) στην συμπλήρωση έως 15/04/2024 ενός ερωτηματολογίου στατιστικών στοιχείων για την σεζόν του 2023.

Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, στην
ιστοσελίδα του Δήμου Σκοπέλου.
https://www.skopelos.gov.gr/category/epitropes/touristiki-epitropi/

Οι απαντήσεις μπορούν να σταλούν στο επίσημο email της Επιτροπής:
[email protected]

Σκοπός είναι μετά την λήξη κάθε σεζόν να συγκεντρώνουμε στοιχεία από τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων ώστε να συγκρίνουμε με τις προηγούμενες χρονιές και να μπορούμε να προετοιμαζόμαστε καλύτερα για τις επόμενες.

Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τα στοιχεία αυτά, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα για το τουριστικό προϊόν της Σκοπέλου και έτσι να προγραμματίζουμε τις ενέργειες μας με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Τέλος, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι μετά την ανάλυση των στοιχείων κάθε χρονιάς, θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Εύα Καραμεσίνη
Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής Σκοπέλου

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: