Το Σωματείο Οικοδόμων Σκοπέλου αλληλέγγυο στους αγωνιζόμενους αγρότες και δίπλα στον δίκαιο αγώνα των μαθητών και των φοιτητών για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια…

Αρχείο | Μάρτιος 2023
Οργανωμένοι είμαστε πιο δυνατοί, συλλογικά παλεύοντας έχουμε πιθανότητες να αποσπάμε κατακτήσεις, να βάζουμε φρένο στα χειρότερα.

Το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου, γνωστό για την μακρόχρονη ταξική ιστορία του και για τους αγώνες του για καλύτερες συνθήκες εργασίας και ζωής των συναδέλφων Οικοδόμων, αλλά και όλων των εργαζόμένων και μικροεπαγγελματιών, με σημερινή ανακοίνωσή του και προετοιμάζοντας την Πανοικοδομική Απεργία στις 31 Ιανουαρίου, δηλώνει ότι τάσσεται στο πλευρό των αγροτών που παλεύουν για αξιοπρεπή ζωή, για να σώσουν τη γη και το εισόδημά τους, επισημαίνοντας ότι το αντίπαλο δέος σε αυτές τις πολιτικές μπορεί και πρέπει να είναι ο οργανωμένος λαός, που παλεύει να σταθεί στα πόδια του και διεκδικεί να παραμείνει και να συνεχίσει να παράγει στον τόπο του.

Οργανωμένοι είμαστε πιο δυνατοί, συλλογικά παλεύοντας έχουμε πιθανότητες να αποσπάμε κατακτήσεις, να βάζουμε φρένο στα χειρότερα.
Οι εργαζόμενοι μέσα από τα σωματεία πρέπει να αγωνιστούν ενάντια στη φορολεηλασία, στην εμπορευματοποίηση κάθε ανάγκης τους, στην επίθεση στη δημόσια Υγεία και Παιδεία, στα εργατικά «ατυχήματα» που θερίζουν.

Δίπλα στον δίκαιο αγώνα των μαθητών και των φοιτητών

Οι κινητοποιήσεις που είναι σε εξέλιξη στη χώρα μας, αλλά και στην «ευημερούσα» Ευρώπη δεν πρέπει να αφήνουν αδιάφορο κανένα εργαζόμενο. Είμαστε στο πλευρό των υγειονομικών που κάθε μέρα δίνουν σκληρή μάχη στα νοσοκομεία για την υγεία του λαού. Με τους αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκα του αγώνα, με τους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς που είναι στους δρόμους ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά «Οχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Η γνώση δεν είναι εμπόρευμα»!

Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: