Περατώθηκε το έργο αντικατάστασης της κεραμοσκεπής του τρούλου του καθολικού της Ιεράς Μονής Αγίου Ρηγίνου

Περατώθηκε το έργο αντικατάστασης της κεραμοσκεπής του τρούλου του καθολικού της Ιεράς Μονής Αγίου Ρηγίνου
Το έργο τελείωσε με χρήματα από δωρεές πιστών, τους οποίους η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά για τη θεάρεστη προσφορά τους
Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου με πολλή χαρά και ικανοποίηση αναγγέλλει την περάτωση του έργου αντικατάστασης της κεραμοσκεπής του τρούλου του καθολικού της Ιεράς Μονής Αγίου Ρηγίνου, ένα έργο απαραίτητο και πολυδάπανο, αφού υπήρχαν προβλήματα στεγανότητας και είχαν καταστραφεί πολλά κεραμίδια, με αποτέλεσμα την υγρασία και τον κίνδυνο μεγαλύτερης ζημιάς στο εσωτερικό του ναού.

Το έργο τελείωσε με χρήματα από δωρεές πιστών, τους οποίους η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά για τη θεάρεστη προσφορά τους.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορούμε τους ευσεβείς πιστούς ότι ένα ακόμα έργο περατώθηκε. Ευγνωμονούμε για τη μέχρι τώρα στήριξη όλους και όλες, οι οποίοι από το περίσευμα η το υστέρημά συνέδραμαν στην περάτωση του έργου. Να έχουν την Ευλογία του Αγίου Ρηγίνου.»

Επόμενο έργο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα είναι αυτό της αντικατάστασης – επισκευής της στέγης της Μονής με χρήματα εξασφαλισμένα πάλι από προσφορές πιστών.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα!

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: