Σάββατο

20 Ιουλίου 2024

«Καλή δύναμη» και «κάθε επιτυχία» από το ΚΚΕ στον Βαγγέλη Καραμήντζα στα νέα του καθήκοντα

«Καλή δύναμη» και «κάθε επιτυχία» από το ΚΚΕ στον Βαγγέλη Καραμήντζα στα νέα του καθήκοντα
Ο αποχορών προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου αντιπύραρχος κ. Ευάγγ. Καραμήντζας και ο Γιάννης Πατσής, δημοτικός σύμβουλος με την ΛαΪκή Συσπείρωση
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΚΟΒ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ

Επίσκεψη στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου και συνάντηση με τον αποχωρούντα Προϊστάμενο, Αντιπύραρχο κ. Βαγγέλη Καραμήντζα πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΚΟΒ Σκοπέλου του ΚΚΕ, αποτελούμενο από το γραμματέα της Γιώργο Γούλα και τον νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιάννη Πατσή.

Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, καθώς μετά από πολύχρονη και εξαιρετικά επιτυχημένη θητεία στην ηγεσία του Κλιμακίου αντιμετωπίζοντας εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις στο νησί μας ο κ. Καραμήντζας αναλαμβάνει στελεχική θέση στην έδρα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαγνησίας στο Βόλο, τα στελέχη του Κόμματος μετέφεραν τις ευχές όλης της Οργάνωσης και του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βασίλη Ρόδιου για «καλή δύναμη» και «κάθε επιτυχία» στα νέα του καθήκοντα.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα τρέχοντα και μακροπρόθεσμα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας που απασχολούν το νησί και το Δήμο, αλλά και τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού και εγκαταστάσεων όσο και έμψυχου δυναμικού.

«Καλή δύναμη» και «κάθε επιτυχία» από το ΚΚΕ στον Βαγγέλη Καραμήντζα στα νέα του καθήκονταΩς αναμνηστικά της συνάντησης και σε ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης προσφοράς του αλλά και όλων των πυροσβεστών, μόνιμων και συμβασιούχων, η αντιπροσωπεία παρέδωσε στον κ. Προϊστάμενο, γνωστό και για την αγάπη του στη Μουσική, δύο βιβλία από τις εκδόσεις της Σύγχρονης Εποχής: την «Καντάτα για τη Μακρόνησο» του Θάνου Μικρούτσικου σε στίχους του Γιάννη Ρίτσου και την έκδοση «Πολιτική Προστασία: Από Ποιον για Ποιον-Οι θέσεις του ΚΚΕ στον αντίποδα της στρατηγικής του Κεφαλαίου».

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: