Τετάρτη

06 Δεκεμβρίου 2023

Ερωτήματα για τη ΔΕΥΑΣ, τον Πολιτισμό και το ελικοδρόμιο Σκοπέλου από τον κ. Δημήτρη Ευσταθίου

«Σκόπελος, όλοι μαζί!» | Δημήτρης Ευσταθίου
Ερωτήσεις πριν την έναρξη της συζήτησης της ημερήσιας διάταξης από τον επικεφαλής της παράταξης «Σκόπελος, όλοι μαζί!» κ. Δημήτρη Ευσταθίου, για το ελικοδρόμιο Σκοπέλου, τον Πολιτισμό και τις οφειλές στη ΔΕΥΑΣ.

Για το Ελικοδρόμιο:

Γιατί δεν ενημερώθηκε το Δημοτικό Συμβουλίο και κατ’ επέκταση η κοινωνία της Σκοπέλου για την εδώ και 5 μήνες βλάβη στο φωτισμό του ελικοδρομίου Σκοπέλου, η οποία εγκυμονεί κινδύνους για τη ζωή ασθενών, των οποίων η διακομιδή θα εκτιμηθεί ότι πρέπει να γίνει άμεσα, αλλά εκείνη τη νύχτα οι άνεμοι που θα πνέουν θα είναι πάνω από 6 Μπφ και ως εκ τούτου δεν θα είναι δυνατόν να γίνει διακομιδή με πλωτό μέσον.

Για τον Πολιτισμό:

Για το αίτημα της κας Ελένης Σπηλιώτη είπε ότι η παράταξή του συμφωνεί με την ερώτηση της ΛΑ.Σ., σημειώνοντας «Ό,τι δεν μπορείτε να το καπηλευθείτε για τον Πολιτισμό το θάβετε!».

Για το έγγραφο για τον Ορφέα:

Έχουμε ζητήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο ένα έγγραφο σχετικό με τον «Ορφέα» και στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ. Περίσσης με διαβεβαίωσε ότι θα το έχω στα χέρια μου σε δύο μέρες. Δεν έχω λάβει κάτι, εκτός αν το έχετε φέρει σήμερα…

Πρόκειται για ένα βασικό έγγραφο για να ενημερωθούμε τί συμβαίνει με τον «Ορφέα»…

Διαφάνεια:

Θα σας μοιράσω ένα δημοσίευμα του Αυγούστου του 2014, όταν ο κ. Περίσσης ήταν στην αντιπολίτευση, το οποίο συνυπογράφει και ο κ. Ξηντάρης, σύμφωνα με το οποίο είχατε διαμαρτυρηθεί για έλλειψη διαφάνειας στη ΔΕΥΑΣ και αυταρχικό τρόπο διοίκησης γράφοντας:

«Απαιτούμε πλήρη διαφάνεια της λειτουργίας της ΔΕΥΑΣ και όχι αυταρχικό τρόπο διοίκησης, ο οποίος δεν εξυπηρετεί τον πολίτη. Δηλώνουμε ότι θα υπερασπισθούμε από τη θέση της αντιπολίτευσης την άσκηση ελέγχου του Δήμου και των επιχειρήσεων και θα είμαστε ενεργοί συμπαραστάτες και συμμέτοχοι σε ό,τι θετικό και δημιουργικό.»

Διαφάνεια ζητάμε και εμείς τώρα…

Για τους λογαριασμούς και τις ρυθμίσεις της ΔΕΥΑΣ:

Όπως γνωρίζουμε όλοι το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΣ είναι αρκετά υψηλό και πολλές φορές διαβάζουμε ανακοινώσεις προς τους πολίτες να είναι συνεπείς και να πληρώουν τους λογαριασμούς τους, τις επόμενες ημέρες θα λάβετε αίτημα από τον κ. Λεμονή να μας πληροφορήσετε αν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πληρώνουν τους λογαριασμούς τους και είναι συνεπείς με τις ρυθμίσεις που τυχόν έχουν κάνει…

Στον κόσμο λέμε να πληρώσει… Εμείς πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας; Πληρώνουμε τις ρυθμίσεις μας ή τις έχουμε αφήσει και έχουν λήξει;

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
[από το 6ο λεπτό και μετά]:
Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου | 14η Τακτική Συνεδρίαση

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Ζωντανή μετάδοση
5η Συνεδρίαση Δ.Σ. Σκοπέλου
22/03/23

↓↓Βεβαιωθείτε ότι ο ήχος είναι ανοιχτός και δεν είναι σε σίγαση↓↓
Facebook sound