Εποικοδομητική συνάντηση των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Σκοπέλου με γονείς και κηδεμόνες μαθητών

Εποικοδομιτική συνάντηση των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Σκοπέλου με γονείς και κηδεμόνες μαθητών
H σχολική ψυχολόγος κα Κιοσέ Περχάν και η κοινωνική λειτουργός κα Σοφία Τσολακίδου μίλησαν στους γονείς και κηδεμόνες για τον σχολικό εκφοβισμό

Πολλοί ήταν οι γονείς και οι κηδεμόνες, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά όπως εκτιμήθηκε, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διευθυντή κ. Χρήστου Παλαιολόγου και των διδασκόντων του Γυμνασίου Σκοπέλου «Καισάριος Δαπόντες» για ενημέρωση σε θέματα λειτουργίας του σχολείου, όπως κανόνες, μαθήματα, τρόπος εξέτασης, αξιολόγηση των μαθητών και παιδαγωγικά μέτρα.

Ο κ. Χρήστος Παλαιολόγος, αφού σύστησε τους εκπαιδευτικούς στους σχολείου στους γονείς και κηδεμόνες, αναφέρθηκε διεξοδικά στους «κανόνες» της σχολικής λειτουργίας, ζήτησε την συνεργασία των γονέων και κηδεμόνων με τους εκπαιδευτικούς προς όφελος των μαθητών και δεν ξέχασε να αναφερθεί στη άριστη συνεργασία την περασμένη χρονιά με την σχολική επιτροπή, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τον Δήμο Σκοπέλου.

Εποικοδομιτική συνάντηση των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Σκοπέλου με γονείς και κηδεμόνες μαθητώνΣτη συνέχεια η σχολική ψυχολόγος κα Κιοσέ Περχάν και η κοινωνική λειτουργός κα Σοφία Τσολακίδου μίλησαν στους γονείς και κηδεμόνες για τον σχολικό εκφοβισμό.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: