Έκκληση της ΔΕΥΑ Σκοπέλου για εξόφληση – διακανονισμό οφειλών των καταναλωτών

Λογαριασμός ΔΕΥΑ Σκοπέλου
Η συνεργασία σας είναι πολύτιμη για την εύρυθμη λειτουργία της ΔΕΥΑ και για την διασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής των υπηρεσιών προς όλους τους καταναλωτές

Η ΔΕΥΑ Σκοπέλου ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για την ανάγκη εξόφλησης των οφειλών σας προς την επιχείρηση. Κατανοούμε ότι οι οικονομικές συνθήκες μπορεί να είναι δύσκολες, όμως είναι σημαντικό να αντιμετωπίζουμε τις υποχρεώσεις μας με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Η ΔΕΥΑΣ, όπως γνωρίζετε, έχει ανάγκη από έσοδα για να μπορεί να συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της με την υψηλή ποιότητα που επιθυμείτε και δικαιούστε. Επίσης, η εξόφληση των οφειλών σας είναι προς όφελος και δικό σας, καθότι σε λίγο καιρό αναμένεται η συγχώνευση όλων των ΔΕΥΑ, γεγονός που ενδεχομένως να επιφέρει αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική είσπραξης.

Για τον λόγο αυτό, η εταιρία σας καλεί να προσέλθετε για ρύθμιση των οφειλών σας, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, ώστε να μπορέσετε να εξοφλήσετε τις οφειλές σας με τρόπο που θα σας εξυπηρετεί καλύτερα και θα αποφύγετε τυχόν πρόσθετες επιβαρύνσεις ή δυσάρεστες συνέπειες.

Επικοινωνήστε με την αρμόδια υπηρεσία μας το συντομότερο δυνατόν για να κανονίσετε την ρύθμιση των οφειλών σας. Η συνεργασία σας είναι πολύτιμη για την εύρυθμη λειτουργία της ΔΕΥΑ και για την διασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής των υπηρεσιών προς όλους τους καταναλωτές.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: