Κυριακή

21 Ιουλίου 2024

Δωρεά δεξαμενής νερού 20.000 λίτρων στο Δήμο Αλοννήσου

Δωρεά δεξαμενής νερού 20.000 λίτρων στο Δήμο Αλοννήσου
H εν λόγω δεξαμενή ήρθε να προστεθεί στο δίκτυο δεξαμενών που έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος του νησιού από τον Δήμο και την Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.).

Ο Δήμος Αλοννήσου ενίσχυσε το δίκτυο πυρασφάλειας του νησιού με την προσθήκη μιας δεξαμενής νερού 20.000 λίτρων στην θέση Κοκκινόκαστρο. Η δεξαμενή αυτή παραδόθηκε στον Δήμο στα πλαίσια δωρεάς της οικογένειας του κ. Patrick Fischer. 

Aξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω δεξαμενή ήρθε να προστεθεί στο δίκτυο δεξαμενών που έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος του νησιού από τον Δήμο και την Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.).

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης ευχαρίστησε την οικογένεια του κ. Patrick Fischer για την σημαντική αυτή δωρεά και ανέφερε ότι, «τέτοιες ιδιωτικές πρωτοβουλίες και ιδιαίτερα από αλλοδαπούς φίλους του νησιού χαίρουν κάθε εκτίμησης για την ευαισθησία που επιδεικνύουν στην προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος και δια την έμπρακτη αγάπη τους προς την Αλόννησο.  Η οικογένεια Fischer εγκαταστάθηκε στην Αλόννησο την δεκαετία του 60’ και αποτελεί τους πρώτους επισκέπτες – φίλους που απέκτησαν μόνιμες κατοικίες στο νησί».

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: