Σάββατο

20 Ιουλίου 2024

Άγγελος Ξηντάρης: Σας κοιτάμε στα μάτια, συνεχίζουμε, δουλεύουμε για να χτίσουμε το νησί του 2030!

Άγγελος Ξηντάρης _ Δημαρχείο
«Ο προϋπολογισμός συντάχθηκε με υπευθυνότητα, διαφάνεια και ρεαλισμό, αξιοποιώντας τα χρήματα του Δημοσίου με τον καλύτερο τρόπο, ιεραρχώντας τις προτεραιότητες και τις ανάγκες του πολίτη, αν και πορευόμαστε με δύσκολες συνθήκες, λόγω της υγειονομικής, ενεργειακής, κλιματικής, πληθωριστικής και γεωπολιτικής κρίσης.»

Στην 1η συνεδρίαση για νέου έτους το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου ψήφισε τον προϋπολογισμό του Δήμου για το ετος 2023. Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου κ. Άγγελος Ξηντάρης έκανε την ακόλουθη σχετική δήλωση:

«Ο προϋπολογισμός συντάχθηκε με υπευθυνότητα, διαφάνεια και ρεαλισμό, αξιοποιώντας τα χρήματα του Δημοσίου με τον καλύτερο τρόπο, ιεραρχώντας τις προτεραιότητες και τις ανάγκες του πολίτη, αν και πορευόμαστε με δύσκολες συνθήκες, λόγω της υγειονομικής, ενεργειακής, κλιματικής, πληθωριστικής και γεωπολιτικής κρίσης.

Χτίζουμε το νησί του 2030.

Χτίζουμε μια Σκόπελο ψηφιακή, σύγχρονη, «έξυπνη», βιώσιμη και ανθρώπινη.

Μας εχουν εγκριθεί, χρηματοδοτηθεί και υλοποιούνται έργα 48.000.000 €.

Επενδύουμε στην καινοτομία, στις νέες τεχνολογίες, στην πράσινη διαχείριση, βελτιώνοντας την καθημερινότητα και φυσικά στον πρωτογενή τομέα, στις υπηρεσίες και στον τουρισμό. Τα αποτελέσματα του τουρισμού όλοι μας τα αντιληφθήκαμε και τα εισπράξαμε, όπως διαφήμιση, προβολή, εξωστρέφεια, νεα πλοία, νεες γραμμές, επενδύσεις πεντάστερων ξενοδοχείων, νεες σύγχρονες επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες αγκαλιάζουν όλο το νησί.

Σας κοιτάμε στα μάτια, συνεχίζουμε, δουλεύουμε και συνεργαζόμεθα με θεσμούς και φορείς για να κάνουμε το δημόσιο χρήμα μετρήσιμο και ωφέλιμο έργο.

Σας ευχαριστουμε ολους.

Συνεχίζουμε δυναμικά με την στήριξη σας!»

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: