Κυριακή

21 Ιουλίου 2024

Ενθουσίασε η εκδήλωση λήξης του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου για τη Νεολαία (SIFFY)

Ενθουσίασε η εκδήλωση λήξης του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου για τη Νεολαία (SIFFY)
Την ημέρα της εκδήλωσης στη Σκόπελο προβλήθηκαν και οι τρεις ταινίες των παιδιών του SIFFY Σίφνου, δράση που πραγματοποιήθηκε στο όμορφο Κικλαδονήσι στις αρχές Ιουλίου.

Αυλαία έριξε την Τρίτη 1 Αυγούστου 2023 το 12o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου για τη Νεολαία (SIFFY), στο κατάμεστο θεατράκι του Δημοτικού Σχολείου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία για φέτος είχε θέμα τα Συναισθήματα και στην οποία συμμετείχαν 85(!) παιδιά, 13 σκηνοθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πολλοί εθελοντές, δόθηκαν τα μετάλλια συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και προβλήθηκαν οι ταινίες που είχαν δημιουργήσει τα ίδια με την καθοδήγηση των δασκάλων τους.

Ενθουσίασε η εκδήλωση λήξης του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου για τη Νεολαία (SIFFY)Η εκδήλωση έκλεισε με το χορευτικό του παιδικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπέλου. Ενθουσίασε η εκδήλωση λήξης του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου για τη Νεολαία (SIFFY)Την ημέρα της εκδήλωσης στη Σκόπελο προβλήθηκαν και οι τρεις ταινίες των παιδιών του SIFFY Σίφνου, δράση που πραγματοποιήθηκε στο όμορφο Κικλαδονήσι στις αρχές Ιουλίου.

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι ταινίες προβάλλονται σε φεστιβάλ σε πολλές χώρες του κόσμου, κάποιες από τις οποίες αποσπούν βραβεία και κάνουν γνωστό το νησί της Σκοπέλου ανά την υφήλιο.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: