Παρασκευή

14 Ιουνίου 2024

Αντώνης Μιτζέλος – Εγώ Είμαι Εδώ Και Μη Σε Νοιάζει | Κυκλοφορεί από την Alpha Records

Μια μπαλάντα με τρυφερή μουσική και λόγο διαχρονικό, κοινωνικά σκληρό αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητο και γεμάτο αγάπη που ολοκληρώνεται από την «φορτισμένη» ερμηνεία του ίδιου του συνθέτη.

Ο Αντώνης Μιτζέλος, συνθέτης αγαπητός στο ευρύ κοινό και κιθαρίστας με διεθνή δράση και αποδοχή, τραγουδά με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, τα τελευταία χρόνια τα τραγούδια του. Επιστρέφει στην δισκογραφία με μια νέα ακουστική μπαλάντα που φωτίζει από το πρώτο άκουσμα την ψυχή του ακροατή.

Μια μπαλάντα με τρυφερή μουσική και λόγο διαχρονικό, κοινωνικά σκληρό αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητο και γεμάτο αγάπη που ολοκληρώνεται από την «φορτισμένη» ερμηνεία του ίδιου του συνθέτη. Οι στίχοι είναι της Κύπριας ποιήτριας Μαρίνας Αρμεύτη η οποία σημειώνει: «Το τραγούδι γράφτηκε το 1999. Ήμουν 25 χρονών και ήταν μια εποχή μεγάλων ανακατατάξεων στη ζωή μου. Η απουσία του πατέρα μου μεγάλωνε όσο μεγάλωνα. Τον έχασα το 1974. ‘Hμουν 5 μηνών όταν τον σκότωσαν οι φασίστες της ΕΟΚΑ Β΄. Το τραγούδι ήταν το νανούρισμα που ήθελα να μου τραγουδούσε. Το ρεφραίν είναι αυτό που εγώ ήθελα να μου έλεγε: «Εγώ είμαι εδώ και μη σε νοιάζει». Ύστερα το πήρε ο Αντώνης και το έκανε νανούρισμα για τον δικό του άγγελο….». Τώρα, το τραγούδι θα ανήκει σε όλους όσους το αγαπήσουν.

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: https://orcd.co/egoimeedokemiseniazi

Δείτε το βίντεο κλιπ: https://www.youtube.com/watch?v=MsjwbzmYZNU

CREDITS

Μουσική & Ερμηνεία: Αντώνης Μιτζέλος

Στίχοι: Μαρίνα Αρμεύτη

Φωνητικά: Κατερίνα Ντίνου

Ηχοληψία, Μίξη, Mastering & Πλήκτρα, Μπάσο, Κρουστά : Γιώργος Αβραμίδης

Παραγωγή & Ενορχήστρωση, Κιθάρες, Μαντολίνο: Αντώνης Μιτζέλος

Η ηχογράφηση έγινε στο 101 Sound Studios – Αθήνα

Σκηνοθεσία / Story Line Γιούλη Ηλιοπουλου

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: