Κυριακή

21 Ιουλίου 2024

Στην έναρξη του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου στο Βελεστίνο η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας Ουρανία Καθηνιώτη

H υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας Ουρανία Καθηνιώτη
Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς παρεβρισκόμενους, ενώ τόνισε πως με χαρά θα επισκεφτεί ξανά το Βελεστίνο τις επόμενες μέρες.

Στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου “Φεραί-Βελεστίνο-Ρήγας” παραβρέθηκε χθες Παρασκευή η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, Ουρανία Καθηνιώτη.

Η καταγόμενη από την Σκόπελο, κτηνίατρος στο επάγγελμα και υποψήφια στις προσεχείς εκλογές, δήλωσε συγκινημένη για την παρουσία της στην γενέτειρα του Εθνομάρτυρα, Ρήγα Βελεστινλή, ενώ συνεχάρη τον πρόεδρο της Επιστημονικής Εταιρείας Φερών – Βελεστίνου – Ρήγα, Δρ. Δημήτριο Καραμπερόπουλο, τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη καθώς και όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς για τη διοργάνωση και στήριξη ενός τόσο σημαντικού Συνεδρίου.

H υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας Ουρανία ΚαθηνιώτηΠαράλληλα η ίδια, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς παρεβρισκόμενους, ενώ τόνισε πως με χαρά θα επισκεφτεί ξανά το Βελεστίνο τις επόμενες μέρες.

Τέλος, δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τις εγκαταστάσεις του ΕΠΑΛ Βελεστίνου το οποίο αποτελεί κόσμημα για την περιοχή.

Υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας Ουρανίας Καθηνιώτη στην Αλόννησο

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: