Κυριακή

28 Απριλίου 2024

Προσφορά δωρεάν εισιτηρίων για ετεροδημότες που θέλουν να μετακινηθούν από και προς τη Σκόπελο για τις εκλογές από την εταιρεία SEAJETS

Υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας Ουρανίας Καθηνιώτη στην Αλόννησο
Η κυρία Ουρανία Καθηνιώτη ευχαριστεί θερμά την εταιρεία  SEAJETS για αυτή τη μοναδική προσφορά.

Η κα Καθηνιώτη Ουρανία, Υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, μας ενημέρωσε για την προσφορά δωρεάν εισιτηρίων για ετεροδημότες που θέλουν να μετακινηθούν από και προς τη Σκόπελο για τις εκλογές από την εταιρεία SEAJETS.

Όποιος/α ενδιαφέρεται για δωρεάν εισιτήρια να επικοινωνήσει εγκαίρως μαζί της (τηλ. 6974595159) για να προωθήσει την λίστα με τα ονόματα στην εταιρεία.
Η κυρία Ουρανία Καθηνιώτη ευχαριστεί θερμά την εταιρεία  SEAJETS για αυτή τη μοναδική προσφορά.

Εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαίου 2023, η εταιρεία SEAJETS, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των ετεροδημοτών ψηφοφόρων των Β. Σποράδων, προσφέρει σε όλους τους  υποψηφίους βουλευτές της περιφέρειας Μαγνησίας ανεξαρτήτως πολιτικού κόμματος σε κάθε έναν χωριστά έκπτωση στα ατομικά εισιτήρια με το πλοίο της «SPORADES STAR», μέχρι 30 άτομα δωρεάν και άνω των 30 ατόμων έκπτωση 50%. Στα αυτοκίνητα προσφέρει έκπτωση 30%.

Η προσφορά ισχύει για τις αναχωρήσεις από Βόλο 19-20-21/5 και επιστροφή προς Βόλο 21 και 22/5.

Η έκδοση και η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται από το κεντρικό μας πρακτορείο SPORADES SHIPPING AND TRAVEL AGENCY του κ. Γ. Κατσούρη στο Βόλο.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 242102340

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: