Κυριακή

21 Ιουλίου 2024

Ουρανία Καθηνιώτη: Η περιοδεία στο Νομό μας συνεχίζεται μαζί με τον αγώνα για τη επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στις 21 Μαΐου

Ουρανία Καθηνιώτη
Για μένα η πρόταση του κυβερνώντος κόμματος να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας ως υποψήφια βουλευτή ήταν μια απρόσμενη έκπληξη που γρήγορα όμως μετατράπηκε σε πρόκληση και επιβεβαιώνει την πρόθεση του Πρωθυπουργού να εντάξει στο πολιτικό σκηνικό νέους ανθρώπους διαφορετικών επαγγελματικών κατηγοριών που θα εμπλουτίσουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Ουρανία Καθηνιώτη στον ΑλμυρόΦωτορεπορτάζ από την περιοδεία της υποψήφιας βουλευτή με τη Νέα Δήμοκρατία Ουρανίας Καθηνιώτη, στο Δήμο Αλμυρού με την κα Αθηνά Υφαντή, πρόεδρο του φιλοζωικού συλλόγου Αλμυρού “Αγάπη και Προστασία” και τον γραμματέα κ. Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, με τους οποίους συνομίλησε για τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος στην διαχείριση των αδέσποτων ζώων στον Αλμυρό, την προώθηση υιοθεσιών και την καθοριστική τους παρέμβαση σε θέματα κακοποίησης ζώων, τονίζοντας την άριστη συνεργασία τους με την αστυνομία της περιοχής.

Ουρανία Καθηνιώτη στον ΑλμυρόΣτη συνέχεια κα Καθηνιώτη επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αλμυρού, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Χατζηκυριάκο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Τάσο Δεληζήση, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος  για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων του Δήμου. Στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε μαζί τους, ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων πως τα βασικά προβλήματα ξεκινούν και εδώ από την υποστελέχωση του δήμου και των υπηρεσιών του σε προσωπικό. Στο τέλος η κα Καθηνιώτη τους ευχαρίστησε για το χρόνο που διέθεσαν και την φιλοξενία.

_______________

Καθηνιώτη Ουρανία | Υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας

Ουρανία ΚαθηνιώτηΞεκινώντας και επίσημα τον προεκλογικό μου αγώνα ως υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας με την Νέα Δημοκρατία θέλω να κάνω μια σύντομη παρουσίαση της μέχρι τώρα πορείας μου για να μπορέσουν όλοι οι ψηφοφόροι της Μαγνησίας να με γνωρίσουν, μιας και πρώτη φορά είμαι υποψήφια σε επίπεδο νομού.

Ελπίζω αυτό το βιογραφικό να εμπλουτιστεί με έργο και δράσεις, εφόσον η ψήφος των συμπολιτών μου στη Μαγνησία φέρει ένα ενθαρρυντικό αποτέλεσμα.

Σπουδές

Ονομάζομαι Καθηνιώτη Ουρανία του Λουκά, γεννήθηκα το 1978 στη Σκόπελο Μαγνησίας. Είμαι πτυχιούχος της σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επιπλέον έχω κάνει μουσικές σπουδές στο Εθνικό, Σύγχρονο και Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και έχω το πτυχίο της Αρμονίας της Μουσική. Η επιλογή των σπουδών μου έγινε με γνώμονα την επιστροφή μου για να ζήσω και να εργαστώ στην πατρίδα μου την Σκόπελο.
Επαγγελματική σταδιοδρομία -Οικογένεια

Στη Σκόπελο δραστηριοποιούμε επαγγελματικά από το 2008 αρχικά με επιχείρηση κτηνιατρικών προϊόντων,που δημιούργησα μαζί με τον σύζυγό μου Σκλάβο Αντώνιο και στη συνέχεια με το πτυχίο της Κτηνιατρικής, οργάνωσα την λειτουργεία κτηνιατρείου, το οποίο διατηρώ και εργάζομαι σε αυτό ώς σήμερα. Με τον σύζυγό μου Σκλάβο Αντώνη που κατάγεται και αυτός από τη Σκόπελο, παντρευτήκαμε το 2005 και έχουμε τρία παιδιά.

Ενασχόληση με τα κοινά – Σκέψεις – Προβληματισμοί

Μέσα στην καθημερινότητα ως μητέρα, εργαζόμενη, σύζυγος και πολίτης της κοινωνίας της Σκοπέλου, βιώνω προβλήματα, ακούω τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των συμπατριωτών μου και αυτό δημιουργεί την ανάγκη να ασχολούμαι και να εμπλέκομαι σε διάφορες δραστηριότητες, ώστε με όσες γνώσεις και ικανότητες διαθέτω να συμβάλω στην διαμόρφωση μιας καλύτερης καθημερινότητας.

Για μένα η πρόταση του κυβερνώντος κόμματος να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας ως υποψήφια βουλευτή ήταν μια απρόσμενη έκπληξη που γρήγορα όμως μετατράπηκε σε πρόκληση και επιβεβαιώνει την πρόθεση του Πρωθυπουργού να εντάξει στο πολιτικό σκηνικό νέους ανθρώπους διαφορετικών επαγγελματικών κατηγοριών που θα εμπλουτίσουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Ιδιαίτερα τα νησιά και οι κάτοικοι των Βορείων Σποράδων με τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν έχουν ανάγκη εκπροσώπησης από μία θέση διοικητικά πιο κοντά στην κεντρική εξουσία, προκειμένου να μεταφέρονται τα προβλήματα πιο γρήγορα και η αντιμετώπισή τους να γίνεται πιο αποτελεσματικά.

Στόχος πάντα και εσωτερική μου ανάγκη είναι να προσφέρω στους συνανθρώπους μου οτιδήποτε θα βελτιώσει τις συνθήκες ζωής τους μέσα στην υπάρχουσα δομή της κοινωνίας μας.

Καθηνιώτη Ουρανία

Κτηνίατρος ΑΠΘ

Υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: