Τετάρτη

27 Σεπτεμβρίου 2023

Οι μάσκες είναι για να πέφτουν… | Ανακοίνωση της Κ.Ο. Σκιάθου του ΚΚΕ

Οι μάσκες είναι για να πέφτουν... | Ανακοίνωση της ΚΟ Σκιάθου του ΚΚΕ
Η «ανεξάρτητη» δημοτική αρχή Τζούμα, αφού έχει εφαρμόσει στο ακέραιο την κυβερνητική πολιτική, με σύμμαχους τις παρατάξεις της μείζονος αντιπολίτευσης, τώρα έγινε σημαιοφόρος των προεκλογικών εκδηλώσεων της ΝΔ.

Οι μάσκες είναι για να πέφτουν. Η «ανεξάρτητη» δημοτική αρχή Τζούμα, αφού έχει εφαρμόσει στο ακέραιο την κυβερνητική πολιτική, με σύμμαχους τις παρατάξεις της μείζονος αντιπολίτευση, τώρα έγινε σημαιοφόρος των προεκλογικών εκδηλώσεων της ΝΔ, καθώς από το e-mail του γραφείου του δημάρχου προσκαλεί επίσημα σε προεκλογικές ομιλίες των υποψήφιων βουλευτών της.

Υπενθυμίζουμε ότι σε αντίστοιχο αίτημα μας πέρισυ για παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου για ομιλία του κ. Τσιαπλέ, περιφερειακού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, μας αρνήθηκαν, με δικαιολογία ότι η αίθουσα δεν παραχωρείται σε πολιτικά κόμματα, παρατάξεις κοκ.

Ουδέποτε το  Κόμμα μας έβαλε ζήτημα για την ομιλία του κ. Λιούπη. Καλώς παραχωρήθηκε η αίθουσα. Για τη στάση της δημοτικής αρχής, την ανάγκη της να προμοτάρει επίσημα προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ, δεν είχαμε ποτέ αυταπάτες. Συμπεράσματα να βγάλουν όσοι έβλεπαν την “αλλαγή” να έρχεται πριν 4 χρόνια στο Δήμο Σκιάθου.

Αυτό που ζητάμε είναι να υπάρχει αντίστοιχη αντιμετώπιση σε όλα τα κόμματα, πλην της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής και των παραφυάδων της.

Κ.Ο.Β. Σκιάθου ΚΚΕ

27/04/2023

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Ζωντανή μετάδοση
5η Συνεδρίαση Δ.Σ. Σκοπέλου
22/03/23

↓↓Βεβαιωθείτε ότι ο ήχος είναι ανοιχτός και δεν είναι σε σίγαση↓↓
Facebook sound