Κυριακή

26 Μαρτίου 2023

Ένα πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο δώρο στο Π.Κ. Σκοπέλου από τον Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων Μαγνησίας «Η Αργώ»

Στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου βρέθηκαν σήμερα το πρωί, οι κυρίες Πόπη Χαράλαμπιδου και Λίτσα Γουλιέλμου, οι οποίες εκπροσωπούν στο νησί τον Συλλόγο Γονέων Τριών Τέκνων «Η Αργώ» Μαγνησίας για να ευχαριστήσουν τον προϊστάμενο Αντιπύραρχο κ. Ευάγγελο Καραμήντζα και τα στελέχη της υπηρεσίας.
Στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου βρέθηκαν σήμερα το πρωί εκπρόσωποι από τον Συλλόγο Γονέων Τριών Τέκνων Μαγνησίας «Η Αργώ» για να ευχαριστήσουν τα στελέχη της υπηρεσίας για την πολύτιμη συνδρομή τους στην προσπάθεια που γίνεται για συλλογή πλαστικών καπακιών.

Στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου βρέθηκαν σήμερα το πρωί, οι κυρίες Πόπη Χαράλαμπιδου και Λίτσα Γουλιέλμου, οι οποίες εκπροσωπούν στο νησί τον Συλλόγο Γονέων Τριών Τέκνων Μαγνησίας «Η Αργώ» για να ευχαριστήσουν τον προϊστάμενο Αντιπύραρχο κ. Ευάγγελο Καραμήντζα και τα στελέχη της υπηρεσίας για την πολύτιμη συνδρομή τους στην προσπάθεια που γίνεται για συλλογή πλαστικών καπακιών και να τους κάνουν δώρο ένα πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο, ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς του Π.Κ. Σκοπέλου στη συλλογή και κυρίως στη μεταφορά των καπακιών.

Ένα πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο δώρο στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου από τον Σύλλογο Τριτέκνων Μαγνησίας «Αργώ».

Όπως είναι γνωστό η συλλογή και αποστολή για ανακύκλωση πλαστικών καπακιών είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία που αναπτύσουν εδώ και αρκετό καιρό ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μαγνησίας «Η Αργώ» και οι εδώ εκπρόσωποι του κυρίες Γουλιέλμου και Χαραλαμπίδου, οι οποίες συγκέντρωνουν πλαστικά καπάκια με την βοήθεια φορέων, μαθητών και κατοίκων του νησιού και τα μετέφερουν στον παραπάνω Σύλλογο.

Κοινοποίηση:

DECIMO | Coffee and Brunch | Σκόπελος
Κτήμα «Κίμων» | Παραδοσιακά προϊόντα
Ρηγίνος Β. Πατσής 2424023188 Σκόπελος, Βόρειες Σποράδες
Καλαντζής | Έπιπλο - Κουζίνα - Κούφωμα | Σκόπελος

Διαβάστε ακόμα:

Ζωντανή μετάδοση
5η Συνεδρίαση Δ.Σ. Σκοπέλου
22/03/23

↓↓Βεβαιωθείτε ότι ο ήχος είναι ανοιχτός και δεν είναι σε σίγαση↓↓
Facebook sound