Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου: Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου: Λευτεριά στην Παλαιστίνη
Δεν ανεχόμαστε να καταγγέλλουν το παλαιστινιακό λαό ως «τρομοκράτη», γιατί παλεύει για να ζήσει ελεύθερος ενάντια στην ισραηλινή κατοχή.

Εργαζόμενη, Άνεργη, Φοιτήτρια, Νέα Μητέρα,

Η νέα σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το ισραηλινό κράτος – δολοφόνο γεμίζει οργή όλες εμάς τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου.

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου (μέλος ΟΓΕ) εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξή της στο δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης, βρίσκεται στο πλάι των ηρωϊκών γυναικών και παιδιών τους που παλεύουν ενάντια στη βία και την τρομοκρατία της ισραηλινής κατοχής.

Η έμπρακτη στήριξή μας στο δίκαιο αγώνα τους για να ζήσουν στη δική τους ελεύθερη πατρίδα, με το λαό κυρίαρχο σ’ αυτή, είναι η δική μας απάντηση στο όργιο ψεύδους και προπαγάνδας που μας έχει κατακλύσει μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Κανένας μηχανισμός προπαγάνδας που στήνεται από το Ισραήλ, τις ΗΠΑ, την ΕΕ, από κυβερνήσεις, κόμματα και ΜΜΕ δεν μπορεί να κρύψει τα διαχρονικά ισραηλινά εγκλήματα της ισραηλινής μηχανής που δολοφονεί, φυλακίζει, βασανίζει τους Παλαιστίνιους μέσα στην ίδια τους την πατρίδα.

Δεν ανεχόμαστε να καταγγέλλουν το παλαιστινιακό λαό ως «τρομοκράτη», γιατί παλεύει για να ζήσει ελεύθερος ενάντια στην ισραηλινή κατοχή.

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια σ’ αυτούς που γεννούν, τρέφουν και διαιωνίζουν αυτή τη βαρβαρότητα. Παλεύουμε ενάντια τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΕΕ και των συμμάχων τους που διαχρονικά οπλίζουν και στηρίζουν τα ισραηλινά εγκλήματα κατά των Παλαιστινίων.

Αποκαλύπτουμε το βρώμικο ρόλο των ελληνικών κυβερνήσεων που ρίχνουν νερό στο μύλο της ισραηλινής κατοχής στην Παλαιστίνη, αναβαθμίζοντας πολύπλευρα τη συνεργασία με το ισραηλινό κράτος – δολοφόνο, ενώ αρνούνται να υλοποιήσουν την ομόφωνη απόφαση της ελληνικής Βουλής του 2015 για αναγνώριση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους.

Συνεχίζουμε ανυποχώρητα στο πλευρό του λαού και των γυναικών της Παλαιστίνης και στον αγώνα μέχρι να τερματιστεί η Ισραηλινή κατοχή και οι εποικισμοί, μέχρι να επιστρέψουν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους, μέχρι να ελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις Ισραηλινές φυλακές, μέχρι τη νίκη για Παλαιστίνη ανεξάρτητη στα όρια του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και το λαό κυρίαρχο στον τόπο του.

Απαιτούμε:
  • Καμία εμπλοκή της χώρας μας στο σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού.
  • Να σταματήσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
  • Να αποσυρθεί η Φρεγάτα ΨΑΡΑ από την περιοχή. Καμία σκέψη για χρησιμοποίηση της στρατιωτικής βάσης της Ελευσίνας όπως και όλων των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών βάσεων στη χώρα μας.
  • Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ.

Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου (μέλος ΟΓΕ)

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: