Πέμπτη

18 Απριλίου 2024

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην Νομάρχης Μαγνησίας Γιάννης Πρίντζος (φωτογραφίες αρχείου)

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην Νομάρχης Μαγνησίας Γιάννης Πρίντζος (φωτογραφίες αρχείου)
Τουριστικό Πανόρανα 2005 | από αριστερά! Γιάννης Πρίντζος (πρ. Νομάρχης Μαγνησίας), Γιώργος Παχής (πρ. Δήμαρχος Σκοπέλου), Φώτης Γκούπας (πρ. Περιφερειάρχης Θεσσαλίας), Σοφία Κρικίδη, Έλενα Αντωνοπούλου, Γιώργος Πατσής
Πάνος Σκοτινιώτης (πρ. Νομάρχης - πρ. Δήμαρχος Βόλου): Ύστατος αποχαιρετισμός στον Γιάννη Πρίντζο

«Έφυγε« από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο πρώην Νομάρχης Μαγνησίας Γιάννης Πρίντζος, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του, σε συγγενείς, φίλους αλλά και στην τοπική κοινωνία.

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην Νομάρχης Μαγνησίας Γιάννης Πρίντζος (φωτογραφίες αρχείου)Ο Γιάννης Πρίντζος, διετέλεσε αιρετός Νομάρχης Μαγνησίας την τετραετία 2002-2006, ενώ από το 1999 έως το 2002 είχε διατελέσει πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας.
Γεννήθηκε στο Αερινό και ήταν παντρεμένος με την Ελένη Σεφερειάδου, πρώην διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Βόλου, με την οποία απέκτησαν δυο κόρες, την Αρετή, δικηγόρο και την Κυρασία.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βόλο.

Πάνος Σκοτινιώτης: Ύστατος αποχαιρετισμός στον Γιάννη Πρίντζο

Με μεγάλη θλίψη και βαθιά συγκίνηση αποχαιρετώ τον Γιάννη Πρίντζο. Έναν άνθρωπο που υπηρέτησε τη Μαγνησία, είτε ως νομάρχης και νομαρχιακός σύμβουλος, είτε ως πρόεδρος του τοπικού ΤΕΕ, είτε ως στέλεχος της Διοίκησης, με πάθος και ισχυρή την αίσθηση του καθήκοντος.

Ο Γιάννης με διαδέχθηκε στη Νομαρχία το 2003, αφού επί οκτώ χρόνια είχε θητεύσει στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Μπορεί να ανήκαμε σε διαφορετικές παρατάξεις, οι πολιτικές μας διαφορές, ωστόσο, ουδέποτε κλόνισαν την ειλικρινή και φιλική σχέση που είχαμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Πολύ περισσότερο, ουδέποτε διατάραξαν τη γόνιμη συνεργασία μας για τα προβλήματα του νομού. Άλλοι καιροί, άλλα ήθη!

Καλό σου ταξίδι, Γιάννη! Στην οικογένειά σου που τόσο αγαπούσες, σε όλους τους συγγενείς και τους πολλούς φίλους σου που πίστεψαν σε σένα, θερμά συλλυπητήρια.

Βόλος, 1.11.2023

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: